Sárváron ülésezett az MSZÉSZ Nyugati régiója

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 29. 17:45

Az MSZÉSZ nyugati régióülését a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában rendezték meg. Az eseményen számos aktualitásról számoltak be a meghívott előadók, és tisztújítás is történt.

Az ülésen bemutatták az új szakképzési rendszert és a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került éttermek túlélési lehetőségeit. A részt vevő szállodások beszámoltak a nyári hónapokban tapasztalt átmeneti forgalomélénkülésről, illetve az aggodalmakkal teli őszi-téli időszakról – számolt be az eseményről közösségi oldalán a régió.

Baldauf Csaba, általános alelnök ismertette a KSH régiós adatait, melyekből látszik, hogy a régióban a nyári hónapokban elmaradt külföldi vendégeket nem tudták a belföldiek pótolni, továbbá beszámolt az MSZÉSZ aktuális híreiről.

A szakmai előadások mellett tisztújítás is történt. Tölli Bálint (Park Inn Sárvár) jelenlegi régióvezetőt egyhangúlag újabb két évre megválasztották a jelen lévő tagok. Helyettesei 2021. január 1-jétől Szarjas Tímea (Hotel Sopron), illetve Csere András (Caramell Premium Resort) lesznek.

Az MSZÉSZ Nyugati régiójának új vezetősége: Tölli Bálint (Park Inn Sárvár), Szarjas Tímea (Hotel Sopron), Csere András (Caramell Premium Resort)

Fotó: MSZÉSZ