Új globális kampányt indít az InterContinental

Forrás: turizmus.com

 2015. február 16. 15:07

Az InterContinental Hotels Group új marketingkampányt indított Secrets of the City (A város titkai) néven. A kampány keretében egy sor nem mindennapi élményt kínálnak a gasztronómia, a kultúra, a művészet és a divat területén.

A kampányt a nyomtatott és online sajtóban, szállodai marketingcsatornákon keresztül, valamint a közösségi médiában indítják útjára Európában és az Egyesült Államokban. A program keretében elsőként Londonban, Párizsban, illetve Tel Avivban kínáltak egyedülálló élményeket.

A kampányhoz egy rövid videó is készült Marco Gentile rendezésében, amely a Londonban élő modell, Dioni Tabbers főszereplésével enged betekintést az exkluzív bennfentes élmények és a vendégek számára kínált luxus világába.

A kisfilmben látható pár képkocka a londoni  „Made in Mayfair" elnevezésű egyedi élményprogramból, az InterContinental London Park Lane hotel szervezésében, amelynek fő témája a Mayfair, a Piccadilly és a St. James által határolt, 52 híres utcát magába foglaló londoni luxusnegyed, a London Luxury Quarter. Az élményprogram fókuszában a személyre szabott szolgáltatások állnak, ennek szellemében Nagy-Britannia kézműves termékeinek színe-javát vonultatja fel. A séta során a vendégek betekintést kapnak a Mayfair impozáns történelemre visszatekintő, egyedi iparcikkeinek műhelytitkaiba.

Egy másik programban az InterContinental David Tel Aviv fogott össze Izrael leghíresebb séfjeivel és Yaron Kestenboum gasztronómiai tanácsadóval, és együtt megalkották a Senses of Tel Aviv („Tel Aviv az érzékeknek") bennfentes élményprogramot, melynek keretében a vendégeknek alkalma nyílik a helyi gasztronómiai, kulturális és építészeti különlegességek, valamint a hely szellemének megismerésére. Az élményprogram részeként a vendégek gasztronómiai kalandozást tehetnek a város legjobb ételeinek és borainak birodalmába, majd egy igazán exkluzív lehetőség keretében bejuthatnak az ország legeklektikusabb lakásaiba, Jaffa óvárosában.

 

Az InterContinental Paris Le Grand a macaronjáról méltán híres Ladurée cukrászattal együttműködésben lebbenti fel a fátylat e mára szimbólummá vált, különleges sütemény féltve őrzött titkairól. Az élményprogram részeként a vendégek ellátogatnak az InterContinental Paris Le Grand nemrégiben felújított, lélegzetelállító Opera báltermébe. A francia főváros legimpozánsabb fogadóterme már több mint 150 éve ad otthont a város legrangosabb rendezvényeinek, ma pedig a világörökség része.