VingCard zár, széf és minibár akció magánszálláshelyeknek!

Forrás: turizmus.com

 2020. június 17. 08:00

A Kisfaludy-program keretében meghirdetett pályázathoz csatlakozva az ASSA ABLOY Hospitality kedvezményes csomag ajánlatokkal segíti a magánszálláshelyek szolgáltatásainak fejlesztését.

Növelje szálláshelye színvonalát és könnyítse meg a működését, cserélje le meglévő mechanikus zárbetéteit elektronikus cilinderekre, használjon RFID kártyákat és felejtse el a kulcsokat örökre!

Az ASSA ABLOY Hospitality két csomagot állított össze, az egyik egy VingCard C100 típusú rádiofrekvenciás zárbetétet valamint egy Elsafe Zenith 43 laptop méretű széfet tartalmaz, a másik mindezek mellett egy abszorpciós, teljesen zajtalan minibárral egészül ki.

 

A C100 zárak előnye, hogy nem kell a meglévő ajtókat lecserélni vagy átalakítani, csupán a zárbetétet kell kicserélni, így szerelése nem igényel szaktudást. Az ajtónyitáshoz szükséges kártyákat jogosultság szerint lehet megírni, így a vendég és a dolgozói kártyákat külön lehet kezelni.

A Zenith széfek használata igen egyszerű, a motoros zárást és nyitást egy 4 jegyű számkóddal lehet vezérelni, a vésznyitást pedig egy előre felprogramozott elektronukus kulccsal lehet elvégezni.

A minibárok abszorpciós technológia alapján működnek, így teljesen zajtalanok, ami vendégek nyugalmát maximálisan biztosítja.

Az akció részleteiről és csomagajánlatokról keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Mail: david.domse@assaabloy.com
Telefon: +36 70 905 4646

(X)