A Booking.com korábbi vezetőjét igazolta le egy magyar turisztikai startup

Forrás: turizmus.com

 2021. október 20. 19:37

Terjeszkedésének részeként új nemzetközi értékesítési igazgató csatlakozott az Everguest csapatához. A magyar turisztikai startup legújabb tagja, Neil Middleton korábban a Booking.com és az Expedia Group vezetőjeként szerzett tapasztalatot.

Neil Middleton

Fotó: Everguest

A koronavírus által leginkább sújtott iparágban, a turizmusban indították el másfél évvel ezelőtt az Everguest nevű startupot. A turisztikai szolgáltató és tanácsadó ügynökség az elérhető legmodernebb eszközökkel segíti a partnereket bevételük maximalizálásában. Az elsősorban szállodákat és éttermeket célzó Everguest először Magyarországon kezdte meg a tevékenységét, majd a keleti világ egyik üzleti és pénzügyi központja, Szingapúr felé is nyitottak.

A cég most arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy terjeszkedésük következő lépéseként új nemzetközi értékesítési igazgató pozíciót hoztak létre. A fontos beosztásra Angliából választottak értékes referenciával rendelkező munkatársat. Az új igazgató Neil Middleton lett, aki legutóbb a Booking.com-nál dolgozott Global Key Accounts Lead pozícióban, de az Expedia Group vezetőjeként is szerzett tapasztalatot. Neil Middleton feladata, hogy angliai bázissal erősítse a szállodákkal és éttermekkel való partneri kapcsolatok kiépítését.

"A cégünk értékajánlatával a válságot nem csak átvészelni lehet, hanem megerősödve lehet kijönni belőle. A küldetésünk most, hogy ezt az értékajánlatot minél több szállodához eljuttassuk és ehhez kerestünk egy olyan nemzetközi szakembert, aki az egész EU-ban képes lesz ezt kivitelezni – nyilatkozta a leigazolás kapcsán Belán Miklós, az Everguest alapítója.