Berényi Viktória a Matild Palota új értékesítési igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 13. 11:18

Berényi Viktória lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új sales igazgatója.

Berényi Viktória

Fotó: Matild Palace

Augusztustól Berényi Viktória tölti be a Matild Palota sales igazgatói pozícióját. A szálloda értékesítési céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési csapat munkáját a mindennapok során, és biztosítja hatékony képzésüket.

Értékesítési vezetőként döntő szerepet játszik a vállalkozás fejlesztésére irányuló stratégiák előkészítésében és végrehajtásában.

Berényi Viktória korábban széles körű tapasztalatokat szerzett ebben a munkakörben, hiszen két ötcsillagos szálloda, a Corinthia Hotel Budapest értékesítési és rendezvényigazgatójaként dolgozott, majd a Mystery Hotel Budapest  üzletfejlesztési igazgatójának pozícióját töltötte be.

Korábbi munkahelyein kiválóan megtanulta, hogyan erősítse az általa képviselt márkát hazai és nemzetközi cégeknél egyaránt, és miként maximalizálja a szálloda bevételét a havi költségvetési célok és új üzleti lehetőségek elérésével. Kiválóan beszél angolul, igazi stratégiai gondolkodó, remek szervező és hisz a csapatmunka erejében – közölte lapunkkal a Matild Palota.

Elérhetőségei:
E-mail: viktoria.berenyi@matildpalace.com
Telefon: +36 70 634 8554