Franciscy Gergő a Courtyard by Marriott Budapest City Center igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2021. május 03. 19:15

Franciscy Gergő váltja Kocsis Máriát a Courtyard by Marriott Budapest City Center élén, miután a szálloda április elején új üzemeltetőhöz került.

Amint arról a napokban beszámoltunk, a 234 szobás, négycsillagos Courtyard by Marriott Budapest City Center üzemeltetését április 1-től a CPI Hotels budapesti regionális központja vette át.

A szálloda napi üzemeléséért felelős operatív csapata nem változik, visszatérő vendégeik továbbra is a jól ismert kollégákkal találkozhatnak, azonban a szálloda vezetésében és az eddigiekben a Marriott Cluster által betöltött funkciókban változás történt – közölte a CPI Hotels.

Kocsis Mária, aki az elmúlt 3 évben vezette a szállodát, az igazgatói széket Franciscy Gergőnek adta át.

Franciscy Gergő

Fotó: CPI Hotels

Franciscy Gergő 18 éve erősíti a CPI Hotels Hungary gárdáját,  több éven keresztül a Mamaison Hotel Andrássy üzemeltetési vezetőjeként, majd a Starlight Suiten Hotel hotel managereként, az utóbbi egy évben pedig ismét a Mamaison Hotel Andrássy hotel managereként járult hozzá a cég sikereihez. Mindemellett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége munkáját is segíti a Földszinti Szekció vezetőjeként.

Elérhetőségei:
Tel:: + 36 20 477 4504
E-mail: g.franciscy@cpihotels.com

A korábban a Marriott Cluster által lefedett területekért a jövőben CPI Hotels budapesti csapata lesz felelős.

A  cégcsoport két új szálloda fejlesztésén dolgozik Budapesten, az V. kerületi Mérleg utcában, ezekről itt írtunk.