Nagy Róbert új pozícióban

Forrás: turizmus.com

 2018. december 17. 13:27

Nagy Róbert év végétől új szerepben folytatja pályáját: mostantól az Allianz Partners magyarországi Country Managere. Ilyen módon mostantól nemcsak az utasbiztosítási piac tartozik hozzá, hanem a cég minden egyéb üzletága is.

A szakember a korábbi ügyvezetőt, egyben volt közvetlen vezetőjét, Tudorita Samstag asszonyt váltja (aki távozott a cégtől és új kihívások elé néz), a Mondial Assistance utaságazat fióktelep-vezetői pozícióját is megtartva. A jövőben a következő Assistance ágazatokért is felelős: Automotive, Telco&Retail, Bank & Insurance, és közvetlenül a bécsi, illetve párizsi központok felé tartozik beszámolás kötelezettséggel.

Mint a szakember a turizmus.com magazinnak adott interjújában (online elérhető ITT) kifejtette: a gyakorlatban ez a belső struktúrák újragondolását is magával hozza. Ugyanakkor mostantól minden egy kézben lesz, még gördülékenyebb ügyintézést és a szinergiák maximális kihasználását is lehetővé teszi. A turisztikai szakma változatlan figyelmet kap majd, illetve fejlesztések is várhatók: folyamatban van a foglaló rendszer és a kárbejelentő rendszer, valamint termékek frissítése.

A változás egyébként egybeesik a teljes cégcsoport organigramjának átszervezésével. A hazai piacon is egyre gyakrabban találkozunk majd az Allianz Partners logoval és névvel is, az én beosztásomban is ez a név szerepel (az AWP P&C S.A. igazgatója). De az utaságazatban Magyarországon továbbra is cég tulajdonában álló, jól bevezetett Mondial Assistance branddel vagyunk jelen.

Nagy Róbert korábbi elérhetőségei nem változtak, illetve egy további elérhetőségen is elérhető: robert.nagy1@allianz.com.

Kapcsolódó cikkek

Nagy Róbert új szerepben

2018. december 17.