Változások a Continental Group vezetői csapatában

Forrás: turizmus.com

 2017. október 02. 12:36

A Hotel Clark közelgő - 2018. márciusi - nyitására készülve a Continental Group bővítette és átalakította vezetői csapatát.

Hnatyszyn Gergely

Szeptember elsejével csatlakozott a céghez Hnatyszyn Gergely, aki a Hotel Parlament szállodaigazgatói pozícióját kapta meg. Gergő kiváló cégeknél járta végig a szakmai ranglétrát, és az évek alatt megszerzett vezetői tapasztalatait kamatoztatja a Continental Groupnál.

 

 

 

 

 

 

Szajcz Tibor


A szálloda korábbi igazgatója, Szajcz Tibor a Hotel Palazzo Zichy szállodavezetőjeként folytatja pályafutását. Tibor a Hotel Parlamentben recepciósként kezdett hat évvel ezelőtt, később front office managerként szerzett vezetői tapasztalatot, majd közel egy évet a hotel igazgatójaként tevékenykedett.

 

 

 

 

 

Bogyó István


A Palazzo Zichy igazgatói pozícióját Bogyó Istvántól vette át, aki az újonnan nyíló Hotel Clark igazgatói posztját tölti be. István szintén végigjárta az üzemeltetési terület részlegeit, hiszen a Palazzo Zichy 2009-es nyitásakor recepciósként, később front office managerként dolgozott, az elmúlt évben pedig a hotel igazgatója volt.

 

 

 

 

 


Kanel Gyula


A cégcsoporthoz tartozó Hotel Moments Budapest general managere változatlanul Kanel Gyula, aki nem csak a hotel nyitásánál és bevezetésénél volt jelen, de azóta is sikeresen vezeti a cég Andrássy úti egységét.