A British Airways ingyen fagylatot kínál hosszútávú járatain az utasainak

Forrás: turizmus.com

 2023. július 11. 15:48

A British Airways idén nyáron különféle finomságokat vezet be ügyfelei számára hosszútávú járatain, többek között ingyenes fagylaltot, felszállás előtti pezsgőt a prémium turistaosztályon, szezonális menüket és vadonatúj fedélzeti szórakoztató programokat.

A légitársaság a London Heathrow-ról és London Gatwickről minden nap 17 óra előtt induló hosszútávú járatokon ingyenes fagylaltot kínál, a Jude's brit márkával együttműködve. Az utasok vanília, eper, csokoládé és sós karamellás ízű jéghideg finomságok közül választhatnak – adta hírül a TravelDailyNews.

A British Airways július közepétől a felszállás előtti italkínálat részeként újra bevezeti a pezsgőt a World Traveller Plus (prémium turistaosztály) kabinban. Az utasok emellett számos nyár ihlette menüt is fogyaszthatnak a kabinokban, amelyek szeptemberig elérhetőek, például a World Traveller Plus utasai friss calamarata tésztát és málnás panna cottát kóstolhatnak.

A British Airways utasai a Jude's márka fagylatjait kóstolhatják meg

Fotó: British Airways

 

A fedélzeti csatornákon külön kategóriát hoztak létre a családok és a gyermekek számára, ahol különféle szórakoztató filmeket nézhetnek meg az utasok.

A légitársaság emellett folytatja a beruházásokat a prémium ügyfélélmény biztosítása érdekében: nemrégiben bejelentették, hogy egy exkluzív Whispering Angel rozé bárt nyitnak a Heathrow 5-ös terminálján, ahol az ügyfelek egy kifejezetten erre a célra kialakított bárban élvezhetik a francia frissítőt a járatuk indulása előtt.