Antalyába és Izmirbe a SunExpresszel

Forrás: turizmus.com

 2019. december 10. 19:05

Jelentősen növeli járatai számát Budapestről a SunExpress: az Antalyába indított heti hat járat mellett új desztinációként Izmir is megjelenik a kínálatában a 2020-as főszezonban.

A 2020-as főszezonban Budapestről Antalyába hétfő kivételével mindennap közlekedik a SunExpress, és új desztinációként megjelenik Izmir is, ahová egyelőre heti egy járatot – vasárnaponként – indít a légitársaság a magyar fővárosból.

Korábban megírtuk, hogy a 2019-es nyári szezonban a légitársaság Antalya és Budapest között indított nyaralójáratokat, amelyek hetente egyszer, de a fő utazási szezonban – június 22. és szeptember 22. között – hetente két alkalommal repültek.

Tavaly már 10 millió utast szállított a SunExpress

Fotó: SunExpress

A SunExpress szabadidős utazásokra specializálódott légitársaságot a Lufthansa és a Turkish Airlines közös vállalatként alapította meg 1989-ben.

Az elmúlt 30 sikeres év eredménye, hogy mostanra a légitársaság alkalmazottainak száma 4000-re emelkedett, a flottája 84 repülőgépből áll, útvonal-hálózatában 90 török és 30 nemzetközi desztináció található, utasainak száma pedig  tavaly elérte a 10 milliót – tájékoztatta szerkesztőségünket az Aviareps Kft., amely novembertől ellátja Magyarországon a SunExpress képviseletét.