Művészet az utazásban, az utazás művészete

Forrás: turizmus.com

 2017. október 19. 18:34

A címben idézett mottó jegyében hívta új, reprezentatív irodájának avatására partnereit a Hertzka család október 19-én.
A Rózsadombon, a Tulipán u. 5. szám alatti villában kialakított helyiségekről sok minden juthat eszébe a látogatónak, a legkevésbé az, hogy egy irodában van. Nem véletlenül aposztrofálják maguk is Budatours D’Event’c & D’Arts néven új helyüket, amely kortárs művészek állandó kiállítóteréül is szolgál.

Persze dolgoznak is azért, hiszen ide költözött a Budatours sport és MICE részlege, más megfogalmazásban a teljes beutaztatás. Az Andrássy út 2. szám alatt maradt a City Tour Hop On Hop Off.

A kevésbé fiatal partnereknek, újságíróknak öröm volt találkozni a Budatours alapítójával, Hertzka Györggyel, aki immár nemcsak fiának, Andrásnak, hanem unokájának, Olivérnek is átadta a stafétabotot.

A késő délutántól éjszakába nyúlóra tervezett partin a finom falatokról a Kempinski Hotel Corvinus Hotel The Kitchen cateringszolgálata, a látványról és a zenéről a Special Effects gondoskodott.

Felvételünkön, még kezdés előtt, Bér Beatrix beutaztatási igazgató, valamint Hollósi Mónika gazdasági vezető, akik nem véletlenül viselnek magukon Salvador Dali pólót, ezzel is utalva a galériaként is működő iroda szürreális világára.

A Budatours vendégeire várva...

Fotó: turizmus.com

Lapzártánkkor a rendezvény még javában tartott….

 

Kapcsolódó cikkek

MICE Buisness Day Budapest 2017

2017. szeptember 06.