Codeshare megállapodást kötött az Emirates és a Jetstar Pacific

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 04. 10:42

Az Emirates és a Jetstar codeshare megállapodásának köszönhetően naponta indulnak majd járatok Dubajból a vietnámi Ho Si Minh-városba és Hanoiba, ahonnan további 14 belföldi célállomás válik elérhetővé.

A vietnámi Ho Si Minh-városban működő Jetstar belföldi szolgáltatásait mostantól az Emirates utasai is élvezhetik, és ez vonatkozik a Vietnámot Szingapúrral, Thaifölddel vagy Ausztráliával összekötő járatokra is. A járatbővítés jó hír lehet a közép-európai térségben, különösen a  Magyarországon és Csehországban élő vietnámi közösségek számára, és kényelmesebbé teszi az utazásszervezést azoknak a magyaroknak is, akik üzleti célból utaznak Vietnámba, vagy szeretnék felfedezni a távol-keleti ország természeti csodáit. A megállapodás megkönnyíti az átszállásokat az utazás egész időtartama alatt: leegyszerűsíti a jegyvásárlást, a csomagfeladást és az utasfelvételt.

Az új megállapodás Ho Si Minh-városon és Hanoin kívül 14 másik vietnámi célállomást is elérhetővé tesz az Emirates utasainak: Buon Ma Thuot, Phú Quốc-sziget, Da Lat, Quy Nhơn, Tamky-Chulai, Hue, Pleiku, Nha Trang, Vinh, Tuy Hoa, Dong Hoi, Thanh Hoa, Hải Phòng és Da Nang.

Ho Si Minh-várost is könnyebb lesz elérni az új megállapodásnak köszönhetően

Fotó:  pixabay

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Jetstar csoporttal kötött megállapodásunkat most a Jetstar Pacific légitársaságra is kiterjesztettük, és ezzel átfogó légi összeköttetéseket hoztunk létre Vietnámmal és más országokkal. Utasaink ezeken a járatokon is élvezhetik a Skywards hűségprogram minden előnyét, és újabb Skywards Mérföldeket szerezhetnek vagy beválthatják pontjaikat” – mondta az Emirates stratégiai tervezésért felelős alelnöke, Adnan Kazim.