Csoportos kedvezmény a Ryanair új dobása

Forrás: Origo

 2016. április 13. 14:21

Több ügyfelet szeretne elszipkázni az utazási irodáktól az ír diszkont-légitársaság: kedvezményt ad a csoportos utazóknak, és számukra külön weboldalt is létrehoz.

A Ryanair júliustól bevezeti a Leisure Plus díjcsomagot, amellyel a tehetős nyaralókat igyekszik megcélozni. Az utas 43,99 euróért (13 800 forint) 20 kilogrammos csomagot adhat fel, ülőhelyet foglalhat magának, elsőbbségi beszállást kap, és automatikus becsekkolást. Utóbbi azt jelenti, hogy a My Ryanair-tagok elmenthetik az útlevelük adatait, automatikusan becsekkolnak, és e-mailen megkapják a beszállókártyájukat 2016 októberétől – írja az ír Independentre hivatkozva az Origo.

Szintén októbertől él az a lehetőség, hogy a My Ryanair-klubtagok előnyt élveznek majd az akciókban, és ha egy évben 12 járatra foglalnak helyet, akkor kapnak egy oda-vissza repülést ingyen.

A légitársaság azokat is szeretné megnyerni, akik nagyobb társasággal utaznak. Egy külön weboldalt hoz létre a csoportos utazóknak, és a cég története során először kedvezményt ad nekik, hogy elszipkázza őket az utazási irodáktól. A cég külön utazási irodát hoz létre az osztálykirándulások szervezésére.

Egyszerűsítik a csomagopciókat, az eddig 108 helyett csak 6 díj lesz, és ugyanazokat a díjakat alkalmazzák majd online, mint a repülőtéren.

Fotó: Ryanair


A Ryanair ezenfelül több más dolgot is bevezet a már három éve tartó „Mindig jobbak leszünk" programja keretében. Mobilapplikációjában például megjelenik a One-flick elnevezésű fizetési rendszer, amellyel a vásárló azonnal fizethet a foglalt helyért, a gyors biztonsági ellenőrzésért, az elsőbbségi beszállásért, a parkolásért, a transzferekért, és feljavíthatja jegyét Leisure Plus vagy Business Plus osztályba. Májustól arra is lehetőségük lesz az utasoknak, hogy azonnal értékeljék a kapott szolgáltatást. A mobilapplikációban megjelenő opcióval elküldhetik véleményüket a beszállásról, a repülésről és a fedélzeti kiszolgálásról.