ETI-újdonság: júniustól Marsa Alam közvetlenül Budapestről

Forrás: turizmus.com

 2018. május 18. 12:39

Június 20-tól szeptember közepéig közlekedik az ETI új, közvetlen charterjárata az egyiptomi Marsa Alamra.

A halászfaluból üdülőövezetté nőtt Marsa Alam Hurghadától 300 km-re délre található. A nyugalom és a még érintetlen természeti környezet kedvelőinek ideális helyszín, a partot páratlan szépségű korallzátony szegélyezi, csodálatos élővilággal.

Az ókori Egyiptom műemlékei innen is elérhetőek: az ETI kinti partnere biztonságos és kulturált körülmények között szervez kirándulásokat Luxorba és a Királyok-völgyébe, Kairóba és a gizai piramisokhoz, Asszuánba, sőt Abu Szimbelbe is.

Az ETI-csoporthoz tartozó Red Sea szállodák (The Palace Port Ghalib 5*, Siva Port Ghalib 4* és Port Ghalib Resort 4*) pár percnyire találhatóak Marsa Alam repülőterétől, egy új fejlesztésű üdülőövezetben, közvetlenül a tengerparton. Csodálatos kert, édes- és sósvízű medencék sora, wellness-sziget várja a nyaralókat. A közeli yachtkikötőben üzletek, éttermek és szórakozóhelyek találhatóak.

Egy hotel az ETI kínálatából Marsa Alamról: The Palace Port Ghalib *****

Fotó: eti-utazas.hu

„Bécsi járatainkon sok honfitársunk utazott ide tavaly, ezért cégünk budapesti indulást is tervezett az idei főszezonra. Az előfoglalási adatok igen jók, az újdonságnak számító terméket sokan keresik, partnereink részéről is jelentős érdeklődés övezi (külön szeretném megköszönni, hogy a termék „mellé álltak”!).

Az Air Cairo chartere június 20-án indul, és szeptember közepéig jár majd, sem oda- sem visszaúton nem tervez köztes leszállást. A Red Sea Hotels három szállodája mellett több egyéb színvonalas létesítményben vannak lekötött kapacitásai az ETI-nek, kedvező áron (közülük kiemelkedik a Coral Hills Resort, a Hilton Nubian Resort vagy a Shams Alam Beach). Biztosított a helyi magyar nyelvű asszisztencia is”– tájékoztatott Kerekes Gábor irodavezető.