GDS-felárat vezet be júliustól az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2021. február 22. 13:16

A légitársaság NDC-kompatibilis platformja kibővített tartalmat, egyedi ajánlatokat és differenciált árképzést kínál 2021. július 1-jétől.

Az Emirates Gateway-t tavaly októberben indította el a légitársaság azzal a céllal, hogy kereskedelmi partnerei számára egy új, dinamikus, online piactéren keresztül kínáljon közvetlen kapcsolatot, illetve megkülönböztetett termékeket és egyedi kedvezményeket.

Adnan Kazim, az Emirates kereskedelmi vezérigazgatója a most bejelentett lépést így indokolta: „Szándékunk, hogy segítsük kereskedelmi partnereinket ügyfeleik minőségi, gyors és kényelmes kiszolgálásában. Nem titkolt célunk, hogy az Emirates Gateway révén túllépjünk a meglévő foglalási rendszerek korlátain.”

A kereskedelmi partnerek kedvezően fogadták az Emirates Gateway bevezetését, számos pozitív visszajelzés érkezett az utazási irodáktól – írja közleményében a légitársaság.

Azok az ügynökségek, amelyek nem regisztráltak az Emirates Gateway-re, továbbra is hozzáférhetnek az Emirates EDIFACT platformjához, a légitársaság GDS-partnerei, az Amadeus, a Travelport, a Travelsky, az Infini és a Sirena révén. A GDS-rendszeren keresztül történő értékesítés többletköltségeinek ellensúlyozása érdekében az Emirates 2021. július 1-jétől felárat alkalmaz a GDS-en keresztül történő foglalások esetén, amelynek összege repülőjegyenként 14-25 dollár között lesz.

Az utazási irodák az Emirates GDS-partnerein keresztül is hozzáférhetnek majd a légitársaság EDIFACT platformjához, de kedvezőtlenebb feltételekkel

Fotó: 123rf

Az Emirates szorosan együttműködik az érintett kereskedelmi partnerekkel annak érdekében, hogy csatlakozzanak az Emirates Gateway-hez, amely az Emirates termékek legszélesebb skáláját kínálja, beleértve a közvetett csatornákon nem elérhető exkluzív tartalmakat is, és ahol a foglalásokért nem kell felárat fizetni – hangsúlyozta közleményében a légitársaság.

2021. július 1-jétől az alábbi, exkluzív lehetőségek állnak az utazási ügynökségek rendelkezésére az Emirates Gateway-en:

  • differenciált jegyárak, például egyedi promóciós ajánlatok és előértékesítés;
  • kibővített poggyászfeladás;
  • differenciált árak egyes kiegészítő szolgáltatásokra;
  • gyorsabb hozzáférés az új kiegészítő termékekhez.

 

Az Emirates Gateway három módon érhető el:

  • Emirates Booking Portal: felhasználóbarát, 16 nyelven elérhető internetes foglalási portál, amely közvetlenül kapcsolódik az Emirates foglalási rendszereihez, és amely egyszerűsíti a jegyfoglalást, jegykiadást és a kiegészítő szolgáltatások foglalását.
  • Emirates Gateway Direct: hozzáférést biztosít az Emirates tartalmaihoz a IATA-szabványnak megfelelő NDC-alkalmazások révén, lehetővé téve a kereskedelmi partnerek számára, hogy az igényeiknek megfelelő alkalmazásokat fejlesszenek.
  • Emirates Gateway Sync: egyszerűsített kapcsolat az Emirates termékeihez és szolgáltatásaihoz, amelyet az iparág vezető, IATA által jegyzett, és az Emirates tanúsítványával rendelkező technológiai partnerei biztosítanak.

 

Az Emirates Gateway iránt érdeklődő utazási irodák további információkért a légitársaság értékesítési csapatához fordulhatnak.