Gyermekbarát szolgáltatások az Air France-tól

Szerző: Elek Lenke

 2014. május 21. 19:41

Kids és Kids Solo – ez a neve a francia légitársaság által a kísérővel vagy anélkül utazó, 4-12 éves gyerekeknek kínált szolgáltatásnak, amely a Paris-Orly és a Paris-CDG reptereken már elérhető.

A babakocsival való kényelmes utazás lehetősége, személyre szabott menük babák számára; a vállalat munkatársai által tervezett kifestőkönyv; magazinok fiataloknak az Air France digitális sajtókínálatából; oklevél és kitüntetés az először utazó, vagy szülinapos gyerekeknek - többek között ezeket ajánlja az Air France a „gyerek” csomagban. A nagyobbacskák számos játékkonzol, PS3 és PS Vita között válogathatnak.

A kísérő nélkül utazó gyermekeknek széleskörű biztosítást nyújt az egyik nagy biztosítótársaság. Ennek révén lehetőség van az otthon felejtett kedvenc játék vagy nélkülözhetetlen gyógyszer garantált kiszállítására; szükség esetén készpénzt is adnak, ha baj van, természetesen szülői beleegyezéssel. Az egészségügyi ellátásra pedig különösen ügyelnek. A nyártól kezdve a gyerekek a speciális Kids Solo Lounge játékkonzoljait is igénybe vehetik.

 

Az év végére az Air France már SMS-t is küld majd fel és leszálláskor annak a személynek, aki a reptéren átadta, és aki a célállomáson várja majd a kísérő nélkül utazó gyereket, ezzel is megnyugtatva a hozzátartozókat.