Hullámokat keltett az IBUSZ szezonnyitója

Forrás: turizmus.com

 2019. május 14. 14:13

Május 10-én nagyszabású szezonindító partnertalálkozót és értékesítési tréninget tartott az IBUSZ a Budapest Konferenciahajón. A rendezvényen az tour operator teljes turisztikai referatúrája és közel 120 viszonteladó partner vett részt az ország különböző pontjairól.

Komora Zoltán turisztikai tevékenységért felelős vezérigazgató-helyettes köszöntötte az egybegyűlteket, majd értékelőjében bemutatta az IBUSZ sokrétű üzletágait. Még az évtizedek óta együttműködő partnereket is meglepte, milyen szerteágazó szolgáltatásokat nyújt a cég 41 budapesti és vidéki, valamint 14 határ mentén üzemelő irodájában.

2018-as évük kiemelkedően jól sikerült: árbevételük a 21 milliárd forintot is meghaladta – számolt be róla Komora Zoltán.

Idén is remek starttal indultak, ami többek között a kiváló előfoglalási eredményeknek köszönhető.  A szakember hangsúlyozta, hogy értékesítési csatornáik közül mennyire fontos szerepet töltenek be – saját üzemeltetésű irodahálózatuk mellett – a viszonteladó partnerirodák is. A cég nagy hangsúlyt fektet a folyamatos megújulásra, innovációkra mind a termékek, mind a szolgáltatások oldalán. Folyamatos visszajelzéseket várnak a partnerektől is, hogy ez a lendületes fejlődés az elkövetkezendő időszakban is folytatódhasson.

Kovács Péter partnerkapcsolati vezető

Fotó: IBUSZ

Kovács Péter partnerkapcsolati vezető bemutatta a viszonteladó partnereket kiszolgáló csapatot, valamint a központi kiutazási és belföldi referatúrán dolgozó kollégákat. Örömmel számolt be arról, hogy a partnerirodák forgalma a tavalyi azonos időszakhoz képest mintegy 16%-ot növekedett, nagyon bíznak benne, hogy ez a dinamizmus a szezonban tovább fokozódik.

A partnerek tájékoztatást kaptak az idei nyári bőséges árualapról, a charteres és buszos nyári desztinációkról. Bemutatták a nyári újdonságukat, a Peloponnészoszi-félszigetet, amely idéntől már közvetlenül Kalamatába érkező charterjárattal is megközelíthető júniustól szeptember végéig. Ezt a területet a görög kultúra és nyaralás szerelmeseinek ajánlják, hiszen az itt található üdülőterületekről számos történelmi és kulturális nevezetesség, látnivaló tekinthető meg fakultatív kirándulások keretében. Nem maradhatott el a már hagyományos, de újdonságokkal is tűzdelt városlátogatások és körutak bemutatása sem.

Végül, de nem utolsó sorban Torma Péter cruise manager mutatta be részletesen a tavalyi év újdonságaként újra indított hajós üzletágat. Bemutatta a 13 hajótársaság által kínált széles körű és kiváló árualapot, mely az egyik legszínesebb és legegyedibb árualap a magyar piacon. Az IBUSZ integrált kereső rendszerrel ellátott hajós weboldalán már 5 hajótársaság teljes árualapja is megtalálható.

A rendezvényen az IBUSZ teljes turisztikai referatúrája részt vett

Fotó: IBUSZ

A rendezvényről nem maradhatott el a tombolasorsolás sem, a 2 ajándékcsomag mellett egy 1 hetes, 2 személyes zakynthosi, valamint egy peloponnészoszi nyaralás szerencsés tulajdonosai vehették át a nyereményeket.

Az előadásokat követően vidám hangulatú ebéd és napsütéses budapesti hajókirándulás várt a résztvevőkre.

(X)

Kapcsolódó cikkek