Felrobbantja a netet a Heathrow karácsonyi kampánya

Forrás: turizmus.com

 2017. november 22. 12:55

A Heathrow bemutatta második karácsonyi kampányát, amely Doris és Edward Bair, a repülőtér szeretett plüssmackóinak ötven éve tartó szerelmét mutatja be.

Az első részt a Heathrow tavalyi tévéreklámjában ismerhette meg a világ. A történet a hatvanas években kezdődik, amikor a macik először találkoztak. Edward véletlenül a repülőgépen hagyta a kabátját, Doris, légitársaság utaskísérője pedig utána vitte, mert nem akarta, hogy egy utas megfázzon. Egymásra néztek – a többi már történelem. Minden karácsonykor egyre többet tudunk meg a két maci szerelméről, és idővel a családtagjaikról is.

A történeteknek egyetlen közös elemük van: mind a Heathrow érkezési csarnokában, a híres 1-es terminálban játszódik, amelyet 2016-ban lezártak az utasok számára.

A tavalyi kampány nagyon sikeres volt

A British Airways segített eredeti BOAC-gépet találni, a stweardessek egyenruhája és az összes történelmi részlet is eredeti, ami segít felidézi a korhű hangulatot. A jeleneteket Petula Clark „Nem tudnék élni a szerelemed nélkül" című érzelmes dala festi alá. A reklám ötlete a HAVAS Londontól származik.

Ross Baker, a Heathrow kereskedelmi igazgatója elmondta: „A tavalyi reklám elsöprő sikere után muszáj volt újra megmutatnunk ezeket az aranyos mackókat. Az utasok szerint nincs annál jobb érzés karácsonykor, mint átölelni azt, akit szeretünk. Ezt az érzést szerettük volna megragadni, és arra buzdítani az embereket, hogy látogassák meg a családjukat és barátaikat az ünnepek alatt."

A film láható a YouTube-on, megosztják a közösségi médiában, és többek között tévéadók is le fogják adni. Azok az utasok pedig, akik a Heathrow „Personal Shopping" szolgáltatásán keresztül foglalnak, kapnak a limitált számú, Karen Moben által tervezett macis sálból.