Közös BKK–MÁV-jeggyel a vizes vb-re

Forrás: turizmus.com

 2017. július 14. 13:35

Közös, kedvezményes jegyeket értékesít a vizes világbajnokság ideje alatt a Budapesti Közlekedési Központ és a MÁV-Start.

A BKK Online Shop felületén július 13-ától egyedi kedvezménnyel megvásárolható a 24 órán keresztül érvényes „FINA-vb Budapest–Balatonfüred közlekedési napijegy" és a „FINA Masters-vb Budapest–Balatonfüred közlekedési napijegy". Előbbi a vizes világbajnokság (július 14–30.), utóbbi a Masters világbajnokság (augusztus 7–20.) ideje alatt jogosít Budapesten belüli utazásra 24 órán keresztül, valamint ugyanabban az időszakban egy oda-vissza utazásra a MÁV-Start személy-, sebes- és gyorsvonatain Budapest és Balatonfüred között. A Kék Hullám sebesvonat InterCity kocsiján utazóknak ezenfelül a helyjegy árát is meg kell fizetni.

A vizes vb arculatával felmatricázott mozdony

Fotó: MTI

A MÁV-Start az ország bármely vasútállomásáról Budapestre és vissza 50 százalékos alkalmi menettérti jegyet biztosít vizes világbajnokságra, ami megvásárolható a FINA BKK 24 órás, 72 órás vagy heti kombijeggyel. A vasúti jegyrész ára a távolságtól, kocsiosztálytól stb. függ, a BKK jegyrész ára az érvényességi időtől függően kedvezményesen 1300 forint, 3300 forint vagy 4500 forint. A termékekre a kapcsolódó kedvezmény csak akkor érvényes, ha azokat együtt vásárolják meg.

A termékek felhasználási feltételeiről bővebb információt a MÁV-csoport és a BKK oldalán található.