Fehérvár Travel: 143-féle program 584 időpontban az új katalógusban

Forrás: turizmus.com

 2020. február 20. 11:01

A 208 oldalas kiadvány 143-féle programot kínál 584 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az utazásokra március 16-ig előfoglalási kedvezménnyel lehet jelentkezni.

143-féle program van a katalógusban

Fotó: Fehérvár Travel

A Fehérvár Travel kulturális körutazásainak népszerűségét mutatja, hogy már a katalógus megjelenésének első napján több mint 3000 fő jelentkezése érkezett meg. A jelentkezések feldolgozásán és visszaigazolásán az utazási iroda valamennyi munkatársa gőzerővel dolgozik, ennek ellenére az óriási mennyiség miatt csúszások előfordulhatnak – tájékoztatta szerkesztőségünket a Fehérvár Travel, ezúton is kérve az utazásközvetítő irodák megértését.

A kiadványban a 2019-es programfüzet mindegyik utazása megtalálható, és újdonságok is várnak az utazni vágyókra, melyek közül a „Barangolás a Rajna és a Mosel völgyében” című autóbuszos, valamint a „Volt egyszer egy Vadnyugat” című repülős körutazást sokan várták a Fehérvár Travel törzsutasai közül. A decemberi előjelentkezés során mindkét úttípusra egy-két nap alatt elfogytak a helyek.

 

Újdonságok a 2020-as katalógusban

Az utazási iroda tájékoztatása szerint a nyári katalógus az új programokon túlmenően is tartogat néhány újdonságot, valamint a megszokott kedvezményeket:

  • A Fehérvár Travel 2019 végén a körutazásokra specializálódott nagyobb magyarországi utazási irodák közül elsőként csatlakozott a MUISZ felhívásához, így minden utazásuk teljes (bruttó) áron szerepel a programfüzetben.
  • A katalógus szerkezete is változott: az egzotikus utazásokhoz tartozó hasznos tudnivalók, melyek eddig a kiadvány első részében egy blokkban szerepeltek, az idei évtől a megfelelő programoldalakra kerültek, az adott desztináció térképével együtt.
  • A vidéki utasokra gondolva az iroda a katalógusában ajánlott székesfehérvári és budapesti szállodák egyébként is kedvezményes árának 75%-át utazási kedvezmény formájában visszatéríti az azt igénybe vevők számára.
  • Csoportjaik már közel 70%-át a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel látják el.

 

A Fehérvár Travel ebben az évben is „5*-os indulási garanciával” hirdeti programjait. Megjegyezték: több száz utazásközvetítő partnerüknek is köszönhető, hogy 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is az iroda minden meghirdetett csoportja megvalósult.

Az utazási iroda idén sem vesz részt kiállítóként az Utazás kiállításon. Ennek fő oka, hogy a sok ezer megrendelés feldolgozása, visszaigazolása miatt minden munkaerőre szükség van az irodában. Az érdeklődők Székesfehérvár város standján juthatnak hozzá a Fehérvár Travel katalógusához.