Megújult honlappal indítja az idei szezont az Anubis Travel

Szerző: Szerdahelyi Krisztina

Forrás: turizmus.com

 2019. január 15. 18:52

Idén januártól új, a korábbinál áttekinthetőbb és egyszerűbben kezelhető weboldalon tájékozódhatnak és foglalhatnak az Anubis Travel viszonteladó partnerei és utasai.

Az új weboldal fejlesztését a megnövekedett utasforgalom is szükségessé tette – mondta el Ahmed Bahgat, az Anubis Travel tulajdonosa a cég 2019-es árualapjának bemutatóján. A számok magukért beszélnek: míg az utazásszervező 2017-ben 3,7 milliárd forintos forgalmat könyvelhetett el, 2018-ban – főként a török és görög kínálatnak köszönhetően – már 4,8 milliárd forintos forgalommal zárták az évet. Ezzel a növekedéssel a háttérrendszernek is lépést kell tartania, csak így biztosítható a gyors, zökkenőmentes ügyintézés – indokolta a döntést az ügyvezető igazgató.

Amint a Corinthia Hotelben rendezett nagyszabású eseményen elhangzott – ahol az idén több mint 200-an jelentek meg utazási irodák és külföldi partnerek képviseletében –, az Anubis Travel charterjáratai a tavalyi évben csaknem 100%-os kapacitás-kihasználtsággal indultak. Ezt idén is szeretnék megismételni, ezért a már jól bevált desztinációknál a hotelválaszték bővülése mellett a szolgáltatásokat is a tőlük megszokott magas minőségben kínálják.

Nagyszabású rendezvény a Corinthia Hotelban

Fotó: turizmus.com

Az utazásszervező árualapjában 2019-ben is Egyiptom, Törökország, Görögország, Mallorca, Ciprus, illetve Jordánia szerepel. A vezető desztináció Törökország, ahol több mint 180 szállodát kínálnak. Helyi partnerük az egyik legnagyobb török tour operator, az Akay Travel, melynek tulajdonosa többedmagával személyesen is jelen volt az ünnepélyes katalógusbemutatón. Az Anubis Travel török charterei 2018-ban hetente 620 utassal indultak; az idei tervezet 850 fő/hét. Különösen fontos, hogy a törökországi transzfereknél egy busszal maximum négy szállodába viszik az utasokat, akiknek így nem kell kényelmetlenül sokat utazniuk – emelte ki Ahmed Bahgat.

Amint a prezentációban elhangzott, 2019-ben Egyiptom nagyon jó árakon értékesíthető, ennek köszönhetően a tavalyi heti 380 utas helyett idén már 540 fővel számolnak. Fontos változás, hogy 2019-ben a tavalyinál két hónappal korábban, március 10-én elindul az első egyiptomi charterjárat. Érdemes tudni, hogy az Anubis Travel egyiptomi programkínálata egyedülálló abból a szempontból, hogy a hazai utazásszervezők közül jelenleg csak ők kínálnak kairói hétvégét és nílusi hajóutakat, illetve kombinált üdüléseket hetenkénti indulással, menetrend szerinti járattal.

Az Anubis Travel katalógusai

Fotó: turizmus.com

Az Anubis Travel öt légitársasággal dolgozik: Törökországba a Pegasus Airlines, Krétára és Rodoszra az Aegean, Egyiptomba az Al Masria, Jordániába a Royal Wings repíti az utasokat, míg Mallorcára és Ciprusra a Wizz Air járataival juthatnak el. A chartermenetrendek minden esetben kedvezőek, a gépek nem érkeznek túlságosan későn, az utazásszervező erre különösen odafigyelt az időpontok kiválasztásánál.

Viszonteladó partnerek számára fontos információ, hogy 2019. január 31-éig érvényes az Anubis Travel „ultra first minute” akciója, amely 10%-os előlegbefizetéssel is fogalható; február 28-ig pedig – 20%-os előlegbefizetéssel – a „first minute” akció minden úti célra és programra; ennek célja arra ösztönözni az utasokat, hogy minél előbb foglalják le utazásaikat. Az akciók részletei szintén elérhetőek az utazásszervező megújult honlapján, a www.anubistravel.com weboldalon.

Utazásra fel!