Növeli európai jelenlétét az Air Tanzánia

Forrás: turizmus.com

 2019. április 16. 14:19

Megállapodást írt alá az Air Tanzania és a Tal Aviation, aminek köszönhetően könnyebben juthatnak el az utasok Tanzániába és Kelet-Afrikába.

A megállapodás szerint a jövőben a TAL Aviation Franciaországot, Írországot és Svédországot lefedő sales-csapata építi a légitársaság márkáját ezekben az országokban. A TAL Aviation az értékesítés és a marketing felpörgetésével a várakozások szerint az eddiginél nagyobb érdeklődést generál a régió iránt és javítja majd a Kelet-Afrikába jutás lehetőségeit. Az Air Tanzánia eközben néhány éve bemutatott programjának megfelelően hat új gép vásárlásával bővíti flottáját.

Nagy potenciál van az afrikai piacban

Fotó: turizmus.com

Nissim Sagis, a TAL Aviation kereskedelmi vezetője elmondta: „Óriási potenciált látunk az afrikai piacban. A IATA nemrég napvilágot látott jelentése szerint 2018-ban az afrikai légitársaságok forgalma 6,5 százalékkal nőtt 2017-hez képest, ami már eleve 6 százalékkal meghaladta az előző évit. Úgy látjuk, az afrikai légitársaságok komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy minél biztonságosabb és kényelmesebb utazást biztosítsanak utasaiknak. Örömmel üdvözöljük az Air Tanzániát partereink között.”

Kapcsolódó cikkek