Sok Best-károsult a Neckermann-hoz foglal át

 2013. augusztus 28. 17:33

A Neckermann-nál augusztus 23-a óta számíttathatják be befizetett útjukat a Best Reisen károsultjai és az első napok tapasztalatai igen kedvezőek: utasok tucatjai érdeklődnek és foglalnak új Neckermann utakat, elsősorban repülős utakat az utószezonra.

A Neckermann szeptember 28-i krétai és 29-i rodoszi szezonhosszabbító járatai a legnépszerűbbek, mivel ebben az időszakban a magyar piacon már elég szűk a charteres kínálat, a görög szigetek más charter járattal nem is érhetők el.

A beszámítási folyamat egyszerű és gyors, a Neckermann intéz minden hattér-egyeztetést a biztosítóval, akitől a jóváhagyás általában egy napon belül megérkezik. Az utasoknak csupán a Best Reisentől kapott eredeti dokumentumaikat kell a Neckermann utazási irodáiban bemutatni.

Fontos információ, hogy nem csak a Best Reisen saját utazási irodáiban foglaló utasok számára adott a lehetőség a Neckermann útra való beszámításra, hanem azoknak is, akik partner utazási irodákban foglalták Best Reisenes útjukat.

További információkat a Neckermann foglalási központon keresztül tudunk biztosítani (06 1 309-5990, foglalas@neckermann.hu ).