Szavazzon az üzleti turizmus legjobbjaira!

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 31. 07:11

A Business Traveller Hungary magazin idén 10. alkalommal keresi az üzleti turizmus legjobbjait a szakma és az olvasók bevonásával. A rendkívüli évre való tekintettel ezúttal a vállalati társadalmi felelősségvállalást is díjazzuk – és nem kizárólag a hivatásturizmus szereplői között.

A Business Excellence díjat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy az üzleti utazók és a szakma megkérdezésével minden évben elismerjük azoknak a turisztikai szolgáltatóknak a munkáját, akik innovatív megoldásaikkal, fejlesztéseikkel átlagon felüli, magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak.

A Business Excellence hagyományos díjai közül 7 kategóriában hirdetünk nyertest. Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, rendezvényhelyszínt, legjobb üzleti utaztatót, innovatív digitális megoldást, valamint a turisztikai ágazatban megjelenő új piaci szereplőt díjazza a zsűri és az utazó közönség.

Ezen túlmenően ebben a rendkívüli évben a hagyományos díjak mellett a turisztikai szolgáltatók CSR-tevékenységét is elismerő oklevélben részesítjük. Példaértékűnek tartjuk mindazon cégek tevékenységét, akik az ágazatot különös mértékben sújtó járványügyi helyzetben valamely szolgáltatásuk közösségi felajánlásával, ingyenessé tételével, adományokkal, vagy új, a többieket is támogató szolgáltatások életre hívásával segítettek a szakma szereplőinek, illetve a rászoruló társadalmi csoportoknak átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Tekintettel a koronavírus okozta rendkívüli helyzetre, az idén átadásra kerülő díjak a 2019 júniusa és 2020 márciusa közötti időszakban végzett tevékenységet méltatják.

Olvasóink minden kategóriában a három kiválasztott jelölt egyikére adhatják le a szavazatukat. Amennyiben a felsorolásban nem szerepel az Ön által legjobbnak tartott szolgáltató neve, a negyedik opciót választva, jelöltjének pontos nevét a szövegdobozba írva szavazhat rá.

Szavazni 2020. szeptember 9-ig lehet.

A szavazáshoz kattintson ide! >>>


Az ünnepélyes díjátadót szeptember 16-án rendezi meg a Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója az Ensana Thermal Margitsziget Helath Spa Hotel teraszán.

A Business Excellence tavalyi győztesei

Fotó: turizmus.com / Grósz Balázs

Kapcsolódó cikkek