Tíz Cook's Club szállodát nyit jövő nyáron a Thomas Cook

Forrás: turizmus.com

 2018. október 01. 18:39

A Thomas Cook megerősítette, hogy 2019-ben újabb nyolc Cook's Club szállodát nyit, két további esetében pedig előrehaladott tárgyalásban van.

A Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban, Egyiptomban, Gambiában és Bulgáriában nyíló új hotelekkel a Cook's Club szállodák száma 11-re emelkedik, ezáltal a Thomas Cook már közel 2000 szobát kínál utasai részére. A szállodák a modern stílust kiváló ételekkel és italokkal ötvözik, ideértve a most divatos street-food éttermeket és koktélbárokat, valamint a kellemes zenét, amely egész nap jó hangulatot biztosít. A Cook's Club koncepciója a Casa Cook sikereire épül, azaz hasonló design, ugyanolyan atmoszféra kialakítása, nagyobb kapacitással, még elérhetőbb áron.

A Cook's Club márka első szállodája júniusban nyitott Krétán, Hersonissosban, ahol egy hagyományos stílusú tengerparti üdülőtelepet alakítottak át trendi, dizájnos szállodává. Az első nyáron a szálloda több mint 93%-os foglaltságot produkált, és az előző évhez képest megduplázta a napi átlagos szobaár-bevételt.

Az új Cook's Club szállodák közül hármat a már meglévő saját márkájú Smartline szállodák felújításával hoznak létre. További hét új hotel pedig a Thomas Cook saját márkájú szálloda-portfoliójához fog tartozni a konszern növekedési stratégiájának megfelelően.

A Cook's Club Hernissos Kréta

Fotó: cooksclub.com

„Már az első néhány hónapban egyértelművé vált, hogy az utasok szeretik az új Cook's Club koncepciót. Kiderült számunkra, hogy működik, és hogy sikerült egy olyan márkát létrehoznunk, ami vonzó lehet egy teljesen új célközönség számára. A Cook’s Club egy népszerű tengerparti üdülőhelyen belül egyesíti a nagyszerű modern dizájnt és a városi kultúra – a kiváló étel, ital és zene – legjobbját" – mondta Enric Noguer, a Thomas Cook Hotels & Resorts szállodai vezetője. „Az utasok visszajelzései nagyszerűek voltak, az egész szezonban magas volt a foglaltság, és az is beigazolódott, hogy az emberek hajlandók többet fizetni egy olyan nyaralásért, amely jobban megfelel a stílusuknak. Az a tény, hogy a következő évre további tíz ház nyitását jelenthetjük be, mutatja, hogy mekkora az igény az ilyen jellegű szállodák iránt a szakmában" – tette hozzá.

Az első hotelt májusban nyitják meg, majd ezt követően a nyár folyamán, egészen télig tartó további avatásokról adnak hírt.