Tovább bővül a hosszútávú járatok száma az Air France téli menetrendjében

Forrás: turizmus.com

 2021. július 08. 10:09

Az Air France három új célállomást is kínál az október végén induló téli menetrendi időszakban.

Afrikában Zanzibárt veszi fel a kínálatába a légitársaság október 18-tól. A Tanzániához tartozó szigetre most repül először az Air France, a Boeing 787-9 Dreamlinerek hetente kétszer közlekednek majd Nairobi érintésével.

A rendkívül erős kereslet miatt az Air France a francia tengerentúli területek felé is bővít, így november 3-tól Francia Polinézia fővárosa, Papeete repülőterére is indít járatokat heti ötször. A Boeing 777-200-asok Los Angelesben szállnak le először, majd innen folytatják útjukat.

A Közel-Keleten Omán fővárosa, Maszkat kerül fel az Air France térképére, ide hetente háromszor közlekednek majd a légitársaság Boeing 787-9 Dreamlinerei október 31-től. Emellett a légitársaság heti 14-re emeli a Párizs és Dubaj közötti járatainak számát október 23-tól.

Tovább bővíti a hosszútávú járatok számát az Air France

Fotó: Air France

Ázsiában Srí Lanka válik elérhetővé, a colombói Bandaranaike Nemzetközi Repülőtérre november 1-jével lehet eljutni az Air France járataival. A Boeing 787-9 Dreamlinerek hetente háromszor, maléi közbenső megállóval érkeznek ide.

Az Egyesült Államok felé az Air France október 31-től újra teljesít járatokat Miamiba, a társaság Boeing 777-300-asai és Airbus A350-esei hetente 12-szer közlekednek majd Párizsból.

A járatok menetrendje a kormányok által előírt szabályok teljesítése függvényében még változhat. A légitársaság rövidesen meghirdeti a teljes 2021-2022-es téli menetrendjét.

Az Air France azt javasolja az utasoknak, hogy indulás előtt ellenőrizzék a beutazási szabályokat, valamint a szükséges dokumentumok listáját. A kereskedelmi szabályok értelmében az Air France december 31-ig történő utazás esetén díjmentesen módosítható jegyeket értékesít, amelyek ára igény szerint voucher formájában visszaigényelhető, vagy a vételár teljes egészében visszatéríthető.