Újabb funkciókkal bővült a BudapestGO

Forrás: MTI

 2022. június 08. 14:52

Újabb funkciókkal egészült ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegyvásárló és utazástervező alkalmazása, a BudapestGO: az applikáció még jobb és pontosabb tervezést biztosít a kerékpárral közlekedőknek, illetve a Telebusz és a Telefogas nevű szolgáltatás is elérhetővé válik rajta.

A BKK közleménye szerint mostantól a kerékpárral közlekedők még pontosabban tudják a szükséges menetidőt kiszámolni, mert az applikáció figyelembe veszi az emelkedőket és a különböző útvonaltípusokat.

Ezenkívül testre szabható lett a kerékpáros tervezés: a többi között ezentúl beállítható az emelkedők elkerülése, és választható kifejezetten kerékpárosbarát útvonal is.

Az új funkcióknak köszönhetően az útvonaltervekben látható, hogy mekkora lejtő vagy emelkedő várható a tervezett útvonalon, továbbá hogy autómentes-e a kerékpársáv, vagy az úttest mentén kell haladni, esetleg kis vagy közepes forgalmú utcán kell tekerni.

A MOL Bubinak is közvetlen kapcsolata lesz ezentúl a BudapestGO-val, az alkalmazásból egy gombnyomással át lehet lépni a közbringa-szolgáltatás applikációjába.

Az alkalmazással pontosan ki tudják számolni a menetidőt a kerékpárral közlekedők

Fotó: 123rf.com

Az applikációból telefonon vagy más online felületen is megrendelhető a Telebusz szolgáltatás, továbbá a Telefogas révén elérhető fogaskerekű.

Az újítások elérése érdekében az applikációt mindenképp frissíteni szükséges, az alkalmazás új verziója fokozatosan jelenik meg a felhasználók számára. Akiknél be van állítva az automatikus frissítés, azoknak nincs teendőjük.
A BudapestGO alkalmazást eddig már több mint 900 ezren töltötték le, vagyis a fővárosban közlekedők több mint fele már használta. A BKK ügyfelei eddig 917 ezer darab különféle terméket vásároltak az applikáció segítségével.

A BudapestGO-val egyetlen felületen lehet bérletet, jegyet vásárolni, valamint tájékozódni a főváros aktuális forgalmi helyzetéről.