A Kis-Duna Mente TDM szervezete az országos elnökségben

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 06. 19:50

A Magyar TDM Szövetség szeptember 5-re összehívott rendkívüli közgyűlésén az országos szervezet vezetőségébe egyhangú szavazással került be a Kis-Duna Mente TDM Nonprofit Kft., melyet Gere Ágnes TDM menedzser képvisel.

A MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Nonprofit Kft. élén történt személyi változás (Nagy Júlia távozása) következtében üresedett meg a poszt június elején, melyet mostantól a 2011-ben alapított, helyi szintű TDM szervezet tölt be. A Kis-Duna Mente TDM szervezet működési területe Szigetszentmiklóstól Ráckevén át egészen Makádig, a Csepel-sziget csücskéig húzódik, tagjainak száma mára megközelíti a negyvenet.

Gere Ágnes, aki az alapítás óta tölti be a TDM menedzseri posztot, 2004-ben végzett a BGF KVIK idegenforgalom és szálloda szakán, majd 2012-ben TDM szakirányon is diplomát szerzett. Öt év beutaztató utazási irodai gyakorlattal rendelkezik, angolul, németül és spanyolul beszél.

Gere Ágnes

A közgyűlés résztvevői a választást követően megismerhették a Magyar Turisztikai Ügynökség számára idén tavasszal a FSZT Projektfejlesztési Kft. által folytatott kutatás megállapításait a hazai TDM rendszer helyzetéről.

További napirendi pontok között szerepeltek az augusztus 25-én megjelent GINOP 1.3.4-17 kódszámú Turisztikai fejlesztési térségek pozícionálása pályázattal kapcsolatos tudnivalók, az ősszel induló TDM menedzseri képzés és a szervezetek minőségmenedzsment rendszerét végleges formába öntő munkacsoportok megalakítása.