Karácsonyra lepje meg szeretteit, barátait HungaryCard élménykártyával!

Forrás: turizmus.com

 2021. december 08. 14:06

Rohanó hétköznapjainkban talán nincs is értékesebb ajándék, mint a családdal együtt töltött idő és a minél több közös élmény. Ehhez kínálunk remek lehetőséget a HungaryCard élménykártyával, mely számtalan belföldi programlehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, egy éven keresztül.

S mindezt úgy, hogy közben számos megtakarításra tehetünk szert, miközben felfedezzük hazánk természeti, történelmi, kulturális értékeit vagy éppen strandolunk, sportolunk, utazunk, kikapcsolódunk. Tekintettel arra, hogy nem névre szóló, kölcsönadhatjuk barátoknak, ismerősöknek, így még jobban kihasználhatóak a kártya előnyei.

Az ára pedig akár egy nap alatt, de egy hétvégi kiruccanás alkalmával biztosan megtérül. Újdonság, hogy a kártya az aktiválástól számított 365 napig érvényes.

Számos új szolgáltatóval gazdagodott a 2022-es kártya kínálata

Fotó: Hotelinfo Kft.

A 2022-es kártya továbbra is tartalmazza a már jól megszokott és kedvelt vasúti, volán, autópálya matrica kedvezményeket, valamint az ingyenes múzeumok, félárú gyógyfürdők, színházak, koncertek, hajózás, illetve kalandparkok, élményközpontok, szálláshelyek, éttermek is ugyanúgy szerepelnek kínálatunkban, mint eddig.

Számos új szolgáltatóval gazdagodott a kínálat, pl. miskolctapolcai Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, Budapest Retro Élményközpont, Art-Színtér Társulat, tatai Esterházy-kastély, fürérradványi Károlyi-kastély, nádasdladányi Nádasdy-kastély, sümegi Püspöki Palota, Kerekdomb Fesztivál, Zemplén Kalandpark, Szent István Bazilika, esztergomi Főszékesegyházi Kincstár, Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda, Új Tündérkert Étterem, Károlyi Étterem.

A kártya mindkét típusa megrendelhető a hungarycard.hu weboldalon keresztül postaköltség nélkül, illetve személyesen is megvásárolható a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.).

(X)