Negyven fürdő csatlakozott az idei Strandok Éjszakájához

Forrás: turizmus.com

 2021. július 26. 11:13

Több mint fél éves kényszerpihenő után Magyarország strandjai mindent beleadnak: július 31-én színvonalas programokkal várják az éjszakai fürdőzés szerelmeseit.

A Magyar Fürdőszövetség tájékoztatása szerint a csatlakozó 40 fürdő az ország minden régióját képviseli, így mindenki talál majd lakóhelyéhez vagy nyaralási helyszínéhez közeli, éjjel nyitva tartó strandot.

A strandok szerelmeseit vízi mozi, stand-up comedy, táncos show, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok és természetesen éjszakai fürdőpartik várják az idei nyáron 12. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen. Több fürdő kedvezményes belépővel és meghosszabbított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat.

A fürdőzőket mindenhol színvonalas programok várják majd

Fotó: Magyar Fürdőszövetség

A vonatkozó szabályozások szerint a Strandok Éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein. A strandfürdők a járványügyi helyzet miatt a korábbinál is jobban ügyelnek a biztonságra.

A csatlakozó fürdők nevét és a programjait a Magyar Fürdőszövetség Csobbanj velünk Facebook-oldalán folyamatosan közzéteszi.