Nevet vált a Zalakarosi Fürdő

Forrás: turizmus.com

 2019. március 12. 09:08

A zalakarosi Gránit Gyógyfürdő Zrt. a jövőben a Zalakarosi Családi-, Élmény-és Gyógyfürdő Zrt. néven folytatja működését. A rövidített név Zalakarosi Fürdő Zrt. lesz.

A név lefedi a fürdő jövőképére vonatkozó összes elvárást, a családi jelleg mellett kiemelve a gyógyfürdő névvel a gyógyító tevékenységet is. „A megvalósuló fejlesztések kapcsán a Zalakarosi Fürdő hazai és nemzetközi jelentősége tovább erősödik, kiterjedt vonzáskörzetének és márkaértékének köszönhetően és a célzott, hatékony marketing tevékenysége révén a piaci pozíciója mind a hazai mind a nemzetközi piacon is megszilárdul és bővülhet az „Új név, új lendület” marketing programunk hatására” – foglalta össze Cziráki László vezérigazgató.

A nevek körüli kavarodás a marketing munkát is nehezítette. A Zalakarosi Fürdő, mint jogi személy mindeddig nem létezett, két eltérő fürdőre asszociáltak a vendégek (a Gránit Gyógyfürdő és a Zalakarosi Fürdő kapcsán), más volt a gazdasági társaság neve (Gránit Gyógyfürdő Zrt.), más a termék, szolgáltatás neve (Zalakarosi fürdő). A jelenlegi termék- és szolgáltatás-struktúrája alapján a Zalakarosi Fürdő egy szignifikáns piaci részesedés felett diszponáló szereplő, amely piaci pozíció és részesedés hosszútávú megőrzése és növelése érdekében, az erős piaci versenytársi helyzetre válaszul, jelentős modernizációs termék- és szolgáltatásfejlesztése mellett erőteljes, újszerű és intenzív marketing tevékenységet folytat Magyarországon és a nemzetközi piacon.

Cziráki László (középen) a sajtótájékoztatón

Fotó: turizmus.com

A névváltozás bejelentése mellett a vezérigazgató tájékoztatta a sajtó képviselőit humán erőforrás fejlesztés témakörben elnyert sikeres pályázatáról is. A fürdő hosszútávú stratégiájában kiemelt szerepet tölt be a munkavállalók folyamatos képzése, munkakörülményeinek folyamatos javítása. Kiemelte, hogy minőségi munka, csak minőségi munkakörülmények biztosítása mellett várható el és a munkahelyükkel elégedett dolgozókkal lehet kiváló eredményeket elérni. Cziráki László elmondta, elengedhetetlen a munkavállalók képzése vezetési, szakági, munka-és egészségvédelem, informatika, kommunikáció és nyelvismeret terén. Mostantól pedig a 30 millió forint keretösszegben meghatározott GINOP pályázat segítségével a Zalakarosi Fürdő munkavállalóinak több mint fele vehet részt képzéseken. A továbbképzésen a kollektíva teljes szegmense részt vesz, a menedzsment, középvezetők és a beosztott munkatársak egyaránt.