Ötéves a Miskolci Termelői Nap

Forrás: turizmus.com

 2020. július 13. 11:33

Ötödik születésnapját ünnepli a Miskolci Termelői Nap, mely július 19-én ünnepi hangulatban – koncerttel és színházzal – várja az érdeklődőket.

A közkedvelt helyi termelők finomságai mellett a Classic Brass Quintet koncertje, bábszínház és gyermekprogramok miatt is érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet térre.

Reggel kilenc és délután egy óra között várnak minden érdeklődőt az Erzsébet téren, ahol beszerezhetik kedvenc kézműves portékájukat, és minőségi bio élelmiszereket. De ez a nap nem csak a bevásárlásról szól. Tartalmas délelőttöt tölthetnek itt a miskolciak és a távolabbról érkezők is, a család apraját-nagyját programokkal várják – tájékoztatott a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Az ötödik évforduló alkalmából színes programok gazdagítják a termelői napot

Fotó: Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Július 19-én, vasárnap (10:30-kor) a Sebaj színház Az állatok nyelvén tudó juhász című zenés mesejátéka várja a gyermekes családokat. De kipróbálhatják az óriás társasjátékokat és ejtőzhetnek a napozóágyakon is. A jó hangulatról a Classic Brass Quintet (11.30-tól) gondoskodik majd.

A gasztrosarokban pedig az Aranykorona Történelmi Étterem születésnapi finomságait kóstolhatják az éhes vendégek.

Az ötödik éve töretlen népszerűségnek örvendő közösségi program egyik vonzereje, épp a személyességben van: jó hangulatú találkozási lehetőség a miskolciak számára, és a portékáit büszkén kínáló termelők és vásárlók között. A Miskolci Termelői Nap egy olyan közösségi alkalom, melyet a természetesség, a kedvesség, a tudatosság és a sokszínűség jellemez.