Tíz városban várja a közönséget a Petőfi Adventi Karaván turnésorozata

Forrás: MTI

 2021. november 29. 11:29

Tíz városban várja a közönséget a Petőfi Adventi Karaván turnésorozata, amelynek első állomásán, Tatabányán november 30-án Baricz Gergely, Manoya, Szirtes Edina Mókus és a Kaláka lép fel.

A Petőfi Kulturális Ügynökség adventi turnésorozata december 22-ig várja az érdeklődőket Tatabánya mellett Szombathelyen, Kaposváron, Nagykanizsán, Békéscsabán, Salgótarjánban, Kecskeméten, Szolnokon, Pécsen és Egerben.

A bő három hét során több mint 40 koncertet láthat a közönség, az előadók között van egyebek mellett a Kaláka, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, a Makám, Barabás Lőrinc, Váczi Eszter és a Quartet vagy Szirtes Edina Mókus.

A programok helyszínéül az adott város karácsonyi vására szolgál, ahol délután 1 órától este 8 óráig lesznek koncertek, a felnőtteknek szóló koncertek mellett számos gyerekműsor is várja a családokat.
A turné egyes állomásaira LED falakat, fény- és hangtechnikát tartalmazó guruló mobilszínpaddal érkeznek a produkciók.

karacsonykoncert_123rf

Az adventi turné Tatabánya mellett Szombathelyre, Kaposvárra, Nagykanizsára, Békéscsabára, Salgótarjánba, Kecskemétre, Szolnokra, Pécsre és Egerbe látogat el

Fotó: 123rf.com

A karaván programjai mindenhol változnak, de a családok összes tagja számára tartalmas élményt nyújtanak – mondta Dénes Adél, a Petőfi Kulturális Ügynökség könnyűzenei igazgatója.

A roadshow során konvojban indul a színpadkamion a zenekarokkal, majd a turné minden állomásán bemutatkozik négy-négy produkció – tette hozzá.