Tunéziát népszerűsítő fotókiállítás a budapesti metrókon

Forrás: turizmus.com

 2017. november 06. 14:15

A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal egészen újszerű élménnyel lepi meg a budapesti metrók utazóközönségét. November elejétől egészen év végéig Tunézia meseszép tájaiban gyönyörködhetnek azok, akik az M2-M3-M4 metróvonalak valamelyikén utaznak.

A tunéziai turisztikai hivatal budapesti képviselete 6 magyar fotós szemén keresztül mutatja meg az egzotikus ország szépségeit a magyar utazóközönségnek.

Konkoly-Thege György, Fóti Péter, Kiss Gergely, Gyulai Kinga, Bódis Krisztián és Zsoldos Alexandra gyönyörű fotói 2017. november 6. és december 31. között lesznek láthatók a metrószerelvényekben.

A képek olyan mesés tájakra repítik el a metróval utazókat, mint: Karthágó, Tunisz, Mahdia, Monasztir, Djerba, Tamarza, Tozeur, Chott el Djerid sóstó, Sidi Bou Said vagy El Jem.

 

A Mediterráneum egyik gyöngyszeme, Tunézia nem véletlenül olyan népszerű a magyar utazók körében. Közel 2 órás repülőúttal egy másik kontinens egzotikus világába juthatunk, ahol örökké tart a szezon és a türkizkék tenger, a homokos partok, a pálmafák, és all inclusive szállodák mellett a kulturális, történelmi és gasztronómiai értékek önmagukban is komoly vonzerőt jelentenek.

Tunézia népszerűségét a magyar utazók körében mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az őszi szünetben is sok magyar család választotta ezt a desztinációt.

Az idegenforgalmi hivatal célja a metrókiállítással nem más, minthogy tovább erősítse a magyarok körében azt a tényt, hogy Tunézia sokkal több, mint egy népszerű tengerparti nyaralóhely. 2017. november 6. és december 31. között a budapesti metrókkal utazva bárki kalandozhat egyet Tunézia mesés tájain 1-1 megálló között.