Bemutatkozási lehetőség az ICCA következő „Chapter" webináriumán

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 13. 08:19

Az ICCA Közép-Európa Chapter webináriumsorozatának következő kiadására 2020. szeptember 10-én kerül sor. A Budapest Convention Bureau várja a magyar szolgáltatók jelentkezését az eseményre.

Az International Congress and Convention Association (ICCA) Közép-Európa Chaptere, amelynek a Budapest Convention Bureau is a tagja, a 2020. évi társadalmi-gazdasági változások ellenére kitartóan folytatja közösségépítő és edukációs tevékenységét. Népszerű platformja a rendszeres időközönként megvalósuló webináriumsorozat, amelynek soron következő kiadására 2020. szeptember 10-én kerül sor.

Az idei év eddig nem tapasztalt kihívások elé állította a nemzetközi turisztikai szakmát, amelynek megoldására új üzleti modellek születtek világszerte. A nemzetközi szervezet következő online eseményének szervezésében a Budapest Convention Bureau munkatársa, Boros Kitti aktív szerepet tölt be.

A webinár kiváló alkalmat jelent a magyar hivatásturisztikai szolgáltatók kreativitását reprezentáló, a megváltozott piaci helyzetre legjobban reagáló hazai üzleti modellek bemutatására.

Jelen felhívás célja, hogy a BUD CB díjmentes lehetőséget biztosítson a hazai rendezvénypiacon és hivatásturizmusban működő szolgáltatóknak (szállodáknak, rendezvényhelyszíneknek, DMC-knek, PCO-knak, audiovizuális technikával foglalkozó cégeknek, rendezvényügynökségeknek és bármely egyéb kapcsolódó szolgáltatónak), hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre újonnan kifejlesztett és hatékony üzleti modelljüket, struktúrájukat megismertessék az ICCA-ban tagsággal rendelkező, közép-európai bázisú szövetségekkel, potenciális szakmai vásárlókkal.

Amennyiben a felhívás felkeltette az érdeklődését és megismertetné a Budapest Convention Bureau közreműködésével új üzleti modelljét a közép-európai szövetségi piaccal, kérjük, küldjön Boros Kittinek egy 10 soros bemutatkozó leírást az üzleti modellről 2020. augusztus 17. (hétfő) délig a kitti.boros@hcb.hu e-mail címre.

A felhívással kapcsolatos részletekről szintén nála lehet érdeklődni e-mailen és telefonon (+36 20 851 5818) egyaránt.