Regisztráljon a XXI. Országos TDM konferenciára!

Forrás: turizmus.com

 2019. május 02. 14:57

Május 8-10. között Baján rendezi meg a Magyar TDM Szövetség és a Bajai Turisztikai Nonprofit Kft. a XXI. Országos TDM konferenciát.

A háromnapos esemény fókuszában ezúttal a jó gyakorlatok, az egymástól való tanulás lehetősége és a szervezetfejlesztési kérdések állnak, melyet a szerdai és a pénteki napon részleteiben, gyakorlatorientált módon tárgyalhatnak meg a TDM-szervezetek képviselői.

A csütörtöki szakmai napon értékes előadások gazdagítják a programot: Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai igazgatója a turizmus aktuális kérdéseit mutatja be, Szabó Áron, az MTÜ szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgatója az NTAK bevezetésével kapcsolatos információkat juttatja el a résztvevőknek.

Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnöke a 'Szövetségek Szövetségének’ szolgáltatási koncepcióját vezeti elő.

Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke az új stratégiai irányok meghatározásának szükségességét, és a közös, valamint a regionális stratégiai workshopokon elhangzottakat, valamint a már lezárult Stratégiai Menedzsment Tréning eredményeit mutatja be.

Csáki Béla, a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztési és Marketing Nkft. ügyvezetője a megye TDM szervezetfejlesztési kérdéseit mutatja, mint a tréning terepgyakorlatának szervezője. A tréningen résztvevő TDM-menedzserek pedig 1-1, a képzés hatására megvalósított ötletet/gyakorlatot mutatnak be.

A délután folyamán pódiumbeszélgetésre kerül sor: „Hogyan látják a TDM szervezeteket kívülről?”címmel, szakmai szervezetek képviselőinek részvételével.

A konferencia helyszíne, a bajai Duna Wellness Hotel

Fotó: turizmus.com

Rendhagyó módon a Magyar TDM Szövetség közgyűlésére ezúttal a rendezvény 2. napján, május 10-én kerül sor.

Bővebb információ a https://tdmkonferencia.destour.hu/ eseményhonlapon található, vagy érdeklődjön Horváth Viktória titkárnál, az info@tdmszovetseg.eu címen!

A rendezvényre történő regisztráció 2019. május 06. 16.00 óráig lehetséges!

Kapcsolódó cikkek

Nyit az Utazás 2019

2019. február 15.