Átvette a Skål új elnöksége a stafétabotot

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2024. február 29. 15:29

2024 első Skål International Hungary üzleti ebédjén, február 29-én a leköszönt elnökség jelképesen is átadta a kasszát és a zászlót az új elnökségnek.
Február 29-én, a Várkert Bazárban, a Monkey Bisztróban tartotta idei első, ebéddel egybekötött üzleti találkozóját a Skål International Hungary.

Tilli Adrienne és Jávorkai Péter köszönti a megjelenteket

Fotó: turizmus.com

A rendezvényen Jávorkai Péter, a hosszú évek eredményes munkája után leköszönt elnök beszámolt arról, hogy az eddigi elnökség milyen fázisokban adta, illetve adja át az egyesület vezetését az ősszel megválasztott új elnökségnek. Jávorkai Péter örömmel jelentette, hogy immáron hivatalosan is bejegyzésre került a friss vezetőség.

Tilli Adrienne, az új elnök beszámolt az elmúlt hónapok munkájáról, azon belül is a nemzetközi kapcsolatok építéséről. Elmondta többek között, hogy januárban került aláírásra a hamburgi Skål klubbal a "twinning" együttműködési megállapodás. Tilli Adrienne beszámolt arról is, hogy februárban biztató tárgyalásokat folytatott a Cote d'Azur és Monaco Skål klubjai vezetőivel.

Az új elnök a jelenlévő, mintegy húsz klubtagnak bemutatta az újonnan felvett tagokat, s elmondta azt is, hogy a jelenlegi, közel ötven fős taglétszámot szeretnék megduplázni, akár úgy is, hogy a turizmus ágazat eddig még nem aktivizált területeiről is várnak érdeklődőket.

A leköszönő elnök jelképesen is átadta a zászlót az új elnöknek

Fotó: turizmus.com

A felvételen Jávorkai Péter nem véletlenül viseli a Skål Europe sálat: kiemelte, hogy milyen nagy jelentősége lesz, ha az európai szervezet megerősödik, s az európai klubok nemzetközi szinten is eredményesen tudják képviselni tagjaikat.

A kassza és a zászló jelképes átadása után ebéddel egybekötött networking vette kezdetét a Budapest Party Service, illetve a Vak Varjú étteremcsalád égisze alatt működő Monkey Bisztróban.