A Hotel Azúr a Balaton első KidsOasis minősített családbarát szálláshelye

Forrás: turizmus.com

 2016. március 17. 09:07

A Hotel Azúr 2015-ben egy teljes megújulási folyamatot indított el, melynek egyik első lépcsőjében jelentős beruházásokat hajtott végre a gyermekes családok jobb kiszolgálása érdekében.

„A szálloda eddig is nagy hangsúlyt fektetett a gyermekes családok kiszolgálására, éppen ezért döntöttünk a további fejlesztések és a minősítés megszerzése mellett. Szerettük volna tovább javítani a szolgáltatási élményt a hozzánk érkező családos vendégeknek, és ez a minősítő rendszer nagy segítség volt ebben.”- mondta Sternócky Balázs a szálloda értékesítési és marketing igazgatója.


2015-ben teljesen megújult a szálloda lobbyja és annak bárja is, mellette egy új játékokkal felszerelt tágas játszószobát alakított ki a hotel, mely egész nap nyitva áll a  gyermekek előtt. Az étteremben az apró vendégeknek külön gyermekbüfé került kialakításra, itt a kicsiknek készült ételek mellett játszósarok is várja őket, így az egész család kellemesen töltheti az étkezési időt. Megújult és sokkal tartalmasabb in- és outdoor animációs programokkal várják az idelátogatókat, ezek körét a tavaszi nyári időszakokban folyamatosan tovább bővíti az animációs csapat. A hat hektáros ősfás park is szépül folyamatosan, valamint az itt található külső játszótér a nyári időszakra egy kellemes árnyékot adó napernyő rendszerrel gazdagodik. Idén, nyáron vízi sporteszközök is elérhetőek lesznek már a parton. 2016 nyarára teljesen megújul az Azúr egyik szoba szárnya is, ez 74 megújult szobát jelent, köztük nagyon sok tágas családi szobával. A szobákban babaágy gyerekágyneművel, fürdető kád, bili, fellépő, WC szűkítő, bekészíthető pelenkázó lap, mikrohullámú sütő, cumisüveg melegítő és még sok más hasznos gyermekholmi is rendelkezésre áll. A gyermekek biztonságáról a szobákban konnektorvédő, erkélyzár gondoskodik. 2015-ben megérkezett a szálloda kabalafigurája Azúrka is, aki rendszeresen szórakoztatja az apróságokat és gondoskodik a feledhetetlen családi élményekről. A minősítés megszerzését több hónapos előkészítő munka előzte meg, a 4 szélforgós minősítést  március 7-én adta át Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis ügyvezetője.

A családbarát fejlesztések nem állnak meg, folyamatosan jelentkezünk újdonságokkal. (x)