A Hybreeting új korszakot teremt a digitális konferenciák világában

Forrás: turizmus.com

 2021. november 05. 10:06

A szállodalánc világszerte lehetővé teszi a helytől független, hibrid konferenciák megvalósítását négy új szállodai megoldásával. A Hybrid Meeting Suites, a Hybrid Studios, a Hy-End Event és a Virtual Meeting Platform komoly lépést jelentenek a virtuális és hibrid szakmai rendezvényekhez.

"A Deutsche Hospitalityt 2021 februárjában Németország legjelentősebb innovatív szállodaláncának minősítette a WELT és a ServiceValue Awards. Ez már a harmadik alkalom egymás után, hogy megkaptuk ezt az elismerést. Ez az átrendeződés a virtuális és hibrid rendezvények területén egy fontos lépés afelé, hogy a top három európai szereplő közé kerüljünk. A járványhelyzetet lehetőségnek tekintjük a további fejlődésre, így a Green Meeting koncepciónk mellett itthon is bevezettük a Hybreetinget" – fejtette ki a lapunknak küldött közleményben az IntercityHotel Budapest értékesítési és marketing igazgatója, Apaczeller Krisztina.

A virtuális és a hibrid rendezvények terén erősít a Deutsche Hospitality

Fotó: Deutsche Hospitality

A digitális platformot a Hybreetings by DH szolgáltatója biztosítja, amellyel a Deutsche Hospitality már évek óta sikeresen együttműködik.

 

Négy új eseménytermék

"A modern munkavégzést elősegítő innovatív koncepciók iránti kereslet már a világjárvány kitörése előtt is erőteljesen megvolt – nyilatkozta Marcus Bernhardt, a Deutsche Hospitality vezérigazgatója. – Az elmúlt hónapok azonban döntő mértékben felgyorsították ezt a tendenciát, és tartósan hatottak a távmunkára. Négy új eseményformátumunkat saját dedikált DH platformunkon keresztül valósítjuk meg, amely lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljunk a virtuális és hibrid események minden típusához."A Hybreetings 2020 decemberében indult és most már Magyarországon is működik. A Hybrid Meeting Suites megfelelő helyszínt kínál a virtuális konferenciák számára, mivel minden tárgyalóterem 30 fő befogadására alkalmas.

A termek technikai csúcspontja a gyorsan elérhető plug & play kapcsolódás, amely a legmodernebb kamera-, hangszóró- és mikrofonberendezéseket tartalmazza. Mindezek mellett szakképzett személyzet és minden más elképzelhető szállodai szolgáltatás a résztvevők rendelkezésére áll.

A szakmai webináriumok akár 400 résztvevővel is megvalósíthatók, hiszen a technika és szupermodern kamerák, hangszórók és mikrofonok itt is rendelkezésre állnak, és akár felmérések, kérdőívek is lebonyolíthatók valós időben.

A Deutsche Hospitality jelenleg két állandóan telepített műsorszóró stúdióval rendelkezik a Steigenberger Airport Hotelben Frankfurt am Mainban és a brüsszeli Steigenberger Wiltcher's-ben. A pop-up stúdiók Németország, Ausztria és Svájc összes szállodájában felállíthatók rövid idő alatt, így korlátlan számú, élőben közvetített virtuális esemény megrendezésére biztosítanak lehetőséget. A stúdiókban rendelkezésre áll a szükséges technika és olyan további lehetőségek, mint a prezentációk online megosztása, az ülések felvételének rögzítése, illetve interaktív felmérések, kérdőívek lebonyolítása. A Deutsche Hospitality stúdiói élőben kínálnak közvetítési lehetőséget professzionális környezetben, de igény esetén a budapesti szállodában is.

A szállodalánc azok számára is megfelelő megoldást kínál, akik összetett hibrid rendezvényeket kívánnak szervezni. A Hy-End Events az élő közönség számára testre szabott felállítást foglal magában, a résztvevők számára külső helyszíneken történő közvetítéssel. A szállodalánc gondoskodik a produkcióról, a streamingről és a beágyazásról is.

Az IntercityHotel Budapest virtuális tárgyalási platformja megoldást kínál bármilyen spontán találkozóra, rendezvények lebonyolítására. Az összes elterjedt tárgyalási eszköz integrálható, és licencek is rendelkezésre állnak.

A virtuális tárgyalási platform mindenre megfelelő teret biztosít a kisebb léptékű megbeszélésektől a nagyobb konferenciákig, és úgy tervezték meg, hogy alkalmas legyen akár több száz résztvevős rendezvények lebonyolítására.

 

Virtuális vásár 500 főig

A felsoroltak mellett a Deutsche Hospitality egy másik terméket is bemutat, amely a virtuális rendezvényeket teljesen új szintre emeli. A Virtual Venue szintén egy digitális tárgyalási platform, de egy lépéssel tovább megy, hiszen akár 500 fős virtuális vásárokat is lehetővé tesz. A Taste of Now speciális catering gondoskodik arról, hogy a konferenciák mellé kulináris élmények is társuljanak a Hybreeting doboz home office-ba szállításával, mely válogatott ételeket és italokat tartalmaz. A következő néhány héten belül a Hybreeting egy teljes körű szolgáltatáscsomagot is elindít a konferenciaszünetekre is, így számos rugalmas kiegészítő opció is elérhető, amelyet az ügyfelek választhatnak ki. Kérhetnek a szünetekre például főzőtanfolyamot, jógaórát, vagy DJ-szettet is, amely során a résztvevők együtt keverik ki kedvenc koktéljaikat.