A magyar turizmus legújabb szakértője egyenesen Csehországból

Forrás: turizmus.com

 2017. május 09. 14:40

A népszerű desztinációk instabil helyzete arra ösztönözte a cseh és szlovák utazni vágyókat, hogy új lehetőségek után nézzenek, számukra kínál vonzó alternatívát a Slevoking: gyógy- és wellnesspihenést Magyarországon.

A Csehországból és Szlovákiából érkező középkorú és szenior turisták kedvelt úti céljai közé tartoznak ismét a magyar gyógy- és wellness-szállodák, azonban a nyelvi nehézségek bonyolulttá és körülményessé teszik számukra a szálláskeresést és -foglalást.

A Slevoking erre a problémára nyújt megoldást: az akadályok elhárításával leegyszerűsíti és megkönnyíti a foglalási procedúrát a szálláshely és a vendégek között. A cég jól ismeri az ügyfélkörét, akik azon termékeket részesítik előnyben, amelyek csomagban foglalhatóak, azaz tartalmazzák a szállást, az ellátást, a wellness-szolgáltatásokat, adott esetben a
fürdőbelépőket, így szállodai partnereivel közösen olyan termékeket tudnak összeállítani, amelyek vonzóak és értékesíthetőek számukra.

A szálláskeresők könnyen és gyorsan, akár néhány kattintással választhatnak a cég ajánlatai közül és amennyiben kérdés merülne fel a foglalás során, a cég ügyfélszolgálata áll rendelkezésre.

A Slevoking Csehország egyik legjobb digitális reklámügynökségével együttműködve megtalálja és kialakítja a célcsoport igényeire szabott legjobb marketingstratégiát, melynek hatékonyságát jól érzékelteti a folyamatos ügyfélbővülés. A Slevokingon keresztül eddig több mint 120 ezer turista fedezte fel Magyarországot.

A Slevoking egyik hazai partnerszállodája, a Danubius Health Spa Resort Aqua

 

(x)