Business Excellence díj 2023: június 4-ig szavazhat az üzleti turizmus legjobbjaira!

Forrás: turizmus.com

 2023. június 02. 14:41

Olvasóink még két napig, június 4-én éjfélig adhatják le szavazataikat az üzleti turizmus piacvezető szolgáltatóira. A verseny nagyon szoros, adják le voksaikat még ma!

Innovatív megoldások, átlagon felüli teljesítmény, környezettudatosság, élményközpontúság – a Business Traveller Hungary szerkesztősége az idei évben is elismeri a hivatásturizmus számára kiemelkedő szolgáltatást nyújtó vállalkozásokat. Ebben az évben immáron 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keressük az üzleti turizmus legjobbjait, az üzleti utazók és a szakma bevonásával.

 

A szavazás állásáról egyelőre nem adhatunk ki tájékoztatást, annyit azonban elárulhatunk, hogy a május 15-e óta zajló közönségszavazást nagy érdeklődés kíséri, a döntőbe jutott piaci szereplők az elmúlt közel 3 hétben számos voksot bezsebeltek. Minden kategóriában szoros a verseny, a jelöltek fej-fej mellett haladnak és izgatottan várják az eredményhirdetést!

Ne feledjék, hogy az online szavazás június 4-én éjfélkor zárul. Itt az utolsó alkalom, hogy leadják szavazatukat a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó piaci szereplőkre!

Ne késlekedjen, szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2023-ban 10+1 kategóriában hirdetünk győztest. A korábbiaktól eltérően az idei évben elismerést kap a Legjobb Corporate szolgáltatást nyújtó légitársaság, a Legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény, a Legjobb Üzleti Catering szolgáltató, illetve, különdíjasként a Legfenntarthatóbb üzleti turisztika szolgáltatás. A jelöltek bemutatkozását az esemény weboldalán is elolvashatják. A díjátadó ünnepséget 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban tartjuk.

Ne késlekedjen, szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!