Csapody Balázs: Stratégiai erőgyűjtés a Balatonon – podcast

Forrás: turizmus.com

 2021. április 08. 16:50

Hogyan lehet a koronavírus járvány okozta kényszerszünetre pozitívan tekinteni és stratégiai erőgyűjtésre felhasználni? – erről mesélt Csapody Balázs, a Kistücsök étterem tulajdonosa a Trend FM Turizmus.com című műsorában.

A balatonszemesi Kistücsök étterem rengeteg újítással készül a nyitásra és az elkövetkező évekre. Éttermük mellé egy gasztrobázist álmodtak meg, amely 19 szobával, saját termékeket kínáló delikátesz bolttal és élményfőzéssel is várja majd régi és új vendégeiket – derül ki a beszélgetésből.

Csapody Balázs – aki egyben a Pannon Gasztroakadémia elnöke is – arra számít, hogy az újranyitás után hatalmas nyomás nehezedik majd a belföldi turizmusra, ezért előnyben lesz az, aki egy felkészült, összeszokott csapattal dolgozik. A Kistücsökből senkit sem bocsátottak el a pandémia alatt, a kényszerű szünetet erőgyűjtésre használták fel a következő időszakra.

Elárulta, jómaga folyamatosan azon töri a fejét, hogyan lehetne a vendégeknek még komplexebb élményeket adni. Vallja ugyanis, hogy a Balaton négy évszakos úti cél, és mindegyik szezonnak meg lehet találni a vendégcsalogató programját.

A teljes beszélgetés itt hallgatható végig:


A műsort minden héten csütörtök délután, 17 óra után követhetik élőben a rádió weboldalán.