Társkeresés élményeken keresztül

Forrás: turizmus.com

 2017. március 07. 12:12

Február 21-én elrajtolt a Gastrorandi.hu. Egyedisége, hogy a társkeresők egyéni preferenciái szerint tematikus, elsősorban kulturális és gasztronómiai rendezvényeket szerveznek majd.

A párkereső regisztrálókra az elképzelések szerint különleges kulináris kalandozások, nemzetek konyháinak tesztelése, kulturális programok és ínycsiklandó kóstolók várnak.

Az oldal fő mozgatórugói a prémium rendezvények lesznek, ahova csak a portál felhasználói lesznek jogosultak jegyet váltani. Első körben a főváros kerül előtérbe, de az ország minden területéről összegyűjtött rendezvényszervezőkből álló csapat segítségével, mihamarabb szeretnének az összes nagyobb hazai városba eljutni. A felhasználók kulináris és kulturális élvezeteken keresztül ismerhetik meg egymást.

Olyan tematikus rendezvényeket szerveznek, melyek illeszkednek a felhasználók igényeihez

A www.gastrorandi.hu-n a címkézős rendszer segítségével könnyedén találhatják meg a felhasználók a hozzájuk legmegfelelőbb párt és az általuk preferált rendezvényeket egyaránt.

Az oldalon található egy hírfolyam, ahol a felhasználók információkat kapnak majd a közelgő rendezvényekről, az új regisztrálóktól, és az általuk kedvelt felhasználókkal kapcsolatos fejleményekről.

Kapcsolódó cikkek