Magyar borturisztikai foglalási portál indult

Forrás: turizmus.com

 2017. január 24. 17:30

Tavaly év végén a Digitális Marketing Műhely gondozásában útjára indult a pincetúrák.hu weboldal, amely a magyarországi borturisztikai kínálatot szervezi egy internetes oldalra, foglalható formában.

A pincészetek vendégfogadási körülményeit, szőlőültetvényeit látványos, informatív, valósághű virtuális túrák segítségével mutatják be az érdeklődők számára, akik néhány kattintással felfedezhetik adott pince borkóstoló, étel és szállás ajánlatát, valamint a forgalomban megtalálható borait.

A pincetúrák.hu website segítségével az oldal látogatói komplett bortúrát szervezhetnek, ugyanis a kóstoló programok, étkezések és a szálláshelyek foglalása - a piacon már régóta megtalálható nagy foglalási portálokhoz hasonlóan - valós idejű, azonnal visszaigazolást kapunk.

A pincészetek borainak bemutatását a "Tomi megkóstolta" rovatban ismerhetik meg az érdeklődők. A borok részletes és hangulatos bemutatása mellett gasztronómiai ajánlásokat is találunk, amelyek segítségével otthoni étkezéseinket egyszerűen kulináris élményekké varázsolhatjuk.

Indulásként a Balaton-felvidék borvidékeinek pincészeteiből találnak ízelítőt a weboldal látogatói. A szervezők szándéka szerint azonban ez a kínálat rövid időn belül országossá bővül és a pincetúrák.hu oldalon mind a 22 magyar borvidék borturisztikai kínálata megismerhető és egyben foglalható lesz.