Érintésnyi közelségbe került Villányi honlapja

Forrás: turizmus.com

 2015. március 17. 15:05

Egy érintésnyi közelségbe került a Villányi borvidék honlapja, a mobil és tablet internetezők magasabb szintű kiszolgálása érdekében a közösségi weboldal megjelenése responsive design technológia segítségével bővült.

A www.villanyiborvidek.hu gyorsabban elérhető információkkal és kiváló tartalommal hívja az egyre fiatalodó borturizmust és borkultúrát kedvelő vendégkörét.

A Villányi borvidék honlapját, a www.villanyiborvidek.hu - t 2009 óta üzemelteti a Villány- Siklósi Borút Egyesület, ezért mutatnak ide a borut.hu és a wineroute.hu domain nevek is. A térségre jellemző nagy összefogásnak köszönhetően a Villányi Borvidék Hegyközségi Tanácsa és a Borút által közösen kezelt és fejlesztett weboldal újabb fejlődési szakaszába lépett azáltal, hogy a hordozható, érintőképernyős készülékek tulajdonososaira is gondolt. A responsive technológia segítségével az eddig is a gCube TDM rendszerrel működő oldal gyorsabban és hatékonyabban közvetíti a pincészetek, szállások, programok, éttermek, látnivalók, túrák leírását és ajánlatait.

A honlap díjnyertes oldal, amely 2010. október 28-án az eFestivalon „kiváló magyar tartalom" díjazásban részesült.