Fenntartható üzleti növekedéshez vezeti partnereit a Roomwise

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. október 26. 12:10

A szálláshelyek teljesítményének optimalizálásán és a nyereségesség növelésén keresztül nyújt stabilitást és professzionális hátteret a szálláshelyek üzemeltetéséhez a Roomwise Revenue Management.

Számos előnye miatt a kiszervezett bevételkezelés egyre elfogadottabbá válik a turisztikai szektorban: a munkaadó mentesül az értékesítéssel foglalkozó kollégák folyamatos képzése, tréningjei alól, ugyanakkor bátran építhet az árazást végző szakember naprakész piaci ismereteire. Partnereik nincsenek kitéve a munkaerőmozgással és az emberi erőforrással kapcsolatos problémáknak, a szolgáltatásuk a hét minden napján folyamatos és zavartalan.

A Roomwise működésének fókuszában a revenue management áll: menedzsmentcsapatuk a személyre szabott, az értékesítést növelő megoldásokon keresztül profitoptimalizálást valósít meg, növelve a kiadott szobákra jutó árbevételt.

Az értékesítési feladatok hatékonnyá tételén túl ugyanakkor a cég szállodaipari szolgáltatások széles skáláját kínálja. „Igény szerint operációs támogatást nyújtunk, marketingszolgáltatásunk kiterjed a közösségi oldalak és a szállodai weboldal finomhangolására, igény szerint javítjuk az online értékesítési csatornák beállításait is. Képzések megtartását is vállaljuk” – sorolta szolgáltatásaikat Schiffler Béla, a vállalat ügyvezető igazgatója. Szakértői javaslatot fogalmaznak meg a vendégelégedettség növelésével, a vendégkapcsolatok ápolásával kapcsolatosan, segítséget nyújtanak az online vendégélmény kezelésében.

Teljes körű bevételnövelő szolgáltatásaikat minden esetben az adott partner igényeihez hangolják, nagy hangsúlyt fektetnek a partnereinkkel való folyamatos kommunikációra.

(b–j) Helik Krisztina, Schiffler Béla, Megyesi Kata, Sonkoly Andrea

Fotó: Roomwise

Managementjük több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Schiffler Béla, a cég tulajdonos-ügyvezetője jelenleg a Mera Hotel, Megyesi Kata tulajdonos, operatív igazgató pedig a négycsillagos Opera Garden Hotel & Apartments igazgatója. Sonkoly Andrea sales és revenue manager több évtizedes szállodai tapasztalattal, a revenue management területén magabiztos tudással rendelkezik. Helik Krisztina marketing managerként erősíti a cég csapatát.

Elérhetőség:

Telefon: +36 30 329 1221
E-mail: info@roomwise.hu
Weboldal: www.roomwise-revenue.hu

(X)