Hagyományt kíván teremteni a TUTSZ Szalon

Forrás: turizmus.com

 2021. június 21. 08:18

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) június 17-én megtartotta első TUTSZ Szalonját, melynek apropója a szövetségünk 25. évfordulójának megünneplése volt, immár kilépve az online térből, hiszen a tavalyi ünneplést az évforduló kapcsán csupán virtuálisan tudták megtenni.

A fogadáson Holczerné Szentirmai Ágnes elnök, Kraft Péter házigazda, a meghívottak részéről pedig Ruszinkó Ádám korábbi helyettes turisztikai államtitkár sziporkázó beszéddel köszöntötte a társaságot – tudtuk meg a TUTSZ egyik alelnöke, Karsai Árpád beszámolójából.

A rendezvényen a megújult TUTSZ hitet tett a szakmai szervezetekkel való aktív kapcsolattartás mellett, annak érdekében, hogy a kutatóműhelyek és a turizmus szereplői egy jól működő, sikeres turizmusszektorban folytassanak párbeszédet.

Az első TUTSZ Szalon meghívottjai

Fotó: TUTSZ

A Szalon nevéhez illően az állófogadás elegáns helyszínéül a Kraft&Associates Turisztikai Fejlesztők irodája (a TUTSZ székhelye) szolgált, ahol a meghívottakat – köztük a hazai turizmusipar szakmai szervezetének vezetőit – az est hátralévő részében a Cataumbo venezualai zenekar szórakoztatta.