Kalla & Litauszki: 125. születésnapját ünnepli a Gundel

Forrás: turizmus.com

 2019. április 18. 15:11

Kalla Kálmán és Litauszki Zsolt örömfőzésével ünnepli a Gundel étterem 125. születésnapját május 21-én.

Amikor egy fogalom – esetünkben a Gundel –125 éves lesz, ideje azt emlékezetesen megünnepelni. Kicsit megállni, visszatekinteni a múltra – és egyben előre is nézni, mit hoz a jövő. E kettő metszéspontjában pedig ott a fantasztikus jelen: egy olyan unikális vacsora, amiből valóban csak egy lesz. Aki eljön 2019. május 21-én, tanúja lesz a kreativitás sziporkázó, örömteli pillanatainak. Aki nem jön el – nos, annak sokáig fognak mesélni róla azok, akik ott voltak.

Kalla Kálmán a rendszerváltás utáni Gundel-feltámadás emblematikus figurája volt. A washingtoni külképviseleten kápráztatta el az akkori nagykövet, Zwack Péter vendégeit fantasztikus ételkölteményeivel. Láng György, a Gundel új tulajdonosa hosszasan csábította haza; Kalla végül nem tudott nemet mondani a Gundel névnek – és annak, amit ez a név képvisel. A közelmúlt chef-legendája, Kalla Kálmán tehát egy estére visszatér, és Litauszki Zsolttal, a Gundel jelenlegi executive chef-jével közösen hoz létre maradandó élményt. Nem vetélkedés vár ránk, hanem szinergikus együttműködés:a két megszállott, szenvedélyes chef kreációi egy ételsorban érnek össze. Legyen egyike a 125 vendégnek, aki részese lehet ennek az egyszeri alkalomnak!

 

MENÜ

Kalla Kálmán meglepetése

Aranymazsolás libamáj duó, kápia lekvár

Csalán velouté, fürj tojással

Spárga, hollandi mártás

Litauszki Zsolt meglepetése

Rózsaszínűre sütött őzfilé, konfitált vaddisznópofa, főtt grízes rétes, rebarbara

Túrógombóc Wampetics (mézes tejföl, eper)

 

Az ételsor ára 29.125 forint. Az ételekhez a vendég választhatja az italokat.

További információért és asztalfoglalásért kérjük, keresse a kollégákat az info@gundel.hu e-mail címen, vagy a +36 1 889 8111 telefonszámon. (X)

Kapcsolódó cikkek

Skal karácsony a Gundelben

2018. december 11.

Concierge Party a Gundelben

2018. november 27.