Két gyémánt díjat nyert a Kolping Hotel magazinja

Forrás: turizmus.com

 2021. február 03. 11:07

A hatodik alkalommal megrendezett Marketing Diamond Awards országos versenyen 2 kategóriában is díjat nyert a Kolping Hotel ITT.OTTHON magazinja február 2-án.

A Marketing Diamond Awards a sikeres és hatékony marketing megoldásokat díjazza immár hatodik alkalommal. A pályázókat ügyfél és ügynökségi oldalról várták. A zsűri szintén két részből állt: egyrészt az ügynökségi szakemberekből, másrészt a megbízói oldal TOP 50 legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetőjéből.

Ebben az évben összesen 11 kategóriában lehetett pályázni olyan munkákkal, amik 2019 és 2020 októbere között valósultak meg. Idén rekord számú pályázat érkezett be a versenyre, amelyeket a zsűri „Marketing Diamond” díjakkal értékelt, a marketingmunka szakmaiságát és hatékonyságát is figyelembe véve.

A 25. évét indító Kolping Hotel az ITT.OTTHON címmel megjelenő kiadványával nevezett a versenyre. Ez egy sorozat első részeként jelent meg, amelyet a tervek szerint több kiadvány is követ majd. A kiadvány a versenyen direkt marketing és tartalommarketing kategóriában is elismerést kapott.

ittotthon_magazin_kolping

A magazin csaknem 20 ezer háztartásba jutott el

Fotó: Kolping Hotel

Közleménye alapján a Kolping célja nem egy prospektus létrehozása volt, hirdetve a szálloda nagyszerűségét, hanem egy "igazi, tartalmas magazint" szerettek volna létrehozni: található benne nagyinterjú, olvasmányos írás, gondolatébresztő cikk, irodalmi megközelítés, rövid hírek, és humoros szösszenetek. A magazin csaknem 20 ezer háztartásba jutott el. (X)

Kapcsolódó cikkek