Lendületben az MSZÉSZ Budapesti Régió - KÉPGALÉRIÁVAL

 2014. április 02. 16:10

Az MSZÉSZ Budapesti Régiójának ülését szervező vezetők, Kollin Gergely régióvezető, Fáska Gábor és Márics József régióvezető-helyettesek célul tűzték ki, hogy a tagok aktív részvételével, fokozott aktivitással vegyenek részt a budapesti turizmus alakításában.

Az új vezetők célja, hogy minél több aktív szálloda támogassa a szövetség tevékenységét, valamint, hogy minél több és érdekesebb, a szakmát támogató rendezvény kerüljön megrendezésre. Az ülés során felvetett aktivitást szorgalmazó kérdésekben, mint a Te Szedd mozgalom és az OPEN DAY ötlet támogatása, a vezetők már elkezdték a tagok megkeresését.

Az ülésen készített képek megtekinthetők képgalériánkban IDE kattintva.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ülésen érdekes és előremutató témákat hallgathatott meg a közel 100 főnyi érdeklődő.

Dr. Niklai Ákos elnök prezentációját követően Dr. Fürjes Balázs kormánybiztos beszélt a kiemelt beruházásokról, köztük is részletesen a kongresszusi központ építésével kapcsolatos fejleményekről.

A tavaszi fesztivál és a kulturális turizmus fontosságát és az ezzel kapcsolatos marketingtevékenység volt a témája Bán Teodóra a Budapesti Feszttivál és Turisztikai Központ ügyvezetője és Maráczi Gábor, az MT Zrt. stratégiai igazgatója előadásainak, az MLSZ és a KPMG képviselői a 2020-as Labdarúgó EB pályázat sikeréhez kérték a szállodások segítségét az elérendő 3000 szobaszám biztosításához.

A legaktuálisabb adókörnyezeti változásokról Antalóczy Györgyné tartott hasznos előadást, végül kerekasztal beszélgetésekkel zárult a rendezvény, melyeken az OTA-k működési modelljeit mutatták be és az őket használóknak adott hasznos tanácsokat Hegedűs Máté (Expedia) és Csanádi András (Accor), valamint a két legnagyobb budapesti szállodalánc, az Accor és a Danubius tárta a hallgatóság elé legfontosabb, 2014-re vonatkozó észrevételeit.

Az érdeklődők folyamatos híreket találnak a régió facebook oldalán, amelyen felvehetik a kapcsolatot a vezetőkkel is: https://www.facebook.com/budapestiregio.